Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πληρωμή λογαριασμών μέσω τηλεφώνου από τη ΔΕΗ

Με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής και τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, οι πληρωμές στο 11770. Η τηλεφωνική πληρωμή είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00.

Πληρωμή λογαριασμών μέσω τηλεφώνου από τη ΔΕΗ

Η ΔΕΗ αναβαθμίζει καθημερινά τις υπηρεσίες της, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της αυτή τη δύσκολη περίοδο, που επιβάλλεται η μεγαλύτερη δυνατή παραμονή μας στο σπίτι. Από σήμερα προχωρά σε ακόμη ένα βήμα για να διευκολύνει τις συναλλαγές, ιδίως για εκείνες τις κοινωνικές ομάδες που δεν είναι εξοικειωμένες με τις ηλεκτρονικές πληρωμές.

Πλέον, όλοι οι πελάτες της ΔEH μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους και τηλεφωνικά στο 11770. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη: Με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, που αναγράφεται στον λογαριασμό τους και τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας, εξυπηρετούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό της ΔEH με απόλυτη ασφάλεια. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτούνται ελάχιστα λεπτά, ενώ δεν θα τους ζητηθεί κανένας επιπλέον κωδικός (pin κ.λπ.).

Η τηλεφωνική πληρωμή μέσω του 11770 είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00, ενώ κατ’ εξαίρεση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών θα λειτουργήσει τόσο αύριο, Μ. Παρασκευή 17 Απριλίου όσο και τη Δευτέρα του Πάσχα, 20 Απριλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v