Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Προμηθευτής τελευταίου καταφυγίου για τους πελάτες της Economic Growth ΑΕ

Η ΔΕΗ εξασφαλίζει την αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στους εν λόγω καταναλωτές για το χρονικό διάστημα από 1 Μαΐου 2020 έως και 31 Ιουλίου 2020.

ΔΕΗ: Προμηθευτής τελευταίου καταφυγίου για τους πελάτες της Economic Growth ΑΕ

Η ΔΕΗ ενημερώνει τους καταναλωτές που εκπροσωπούνταν από τον Προμηθευτή «Economic Growth A.E.», στα Ηλεκτρικά Συστήματα Κρήτης, Ρόδου, Θήρας και Πάτμου, ότι ως Προμηθευτής Τελευταίου Καταφυγίου (βάσει απόφασης ΡΑΕ 595/2019, ΦΕΚ Β’ 2964/19.7.2019) διασφαλίζει χωρίς να απαιτείται κάποια ενέργεια τους, την αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στο ακίνητό τους, για το χρονικό διάστημα από 1 Μαΐου 2020 έως και 31 Ιουλίου 2020.

Οι πελάτες που εντάσσονται στο καθεστώς Τελευταίου Καταφυγίου μπορούν να λάβουν πληροφορίες για τους όρους και τη χρέωση των σχετικών υπηρεσιών, μέσω της ιστοσελίδας www.dei.gr και του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης πελατών 11770.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την 31η Ιουλίου 2020, οι καταναλωτές, θα πρέπει να επιλέξουν νέο Προμηθευτή και να υπογράψουν Σύμβαση Προμήθειας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τους δραστηριοποιούμενους Προμηθευτές Ηλεκτρικής Ενέργειας στην ιστοσελίδα της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (www.rae.gr) και του ΔΕΔΔΗΕ (www.deddie.gr).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v