Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Flexopack: Σύσταση νέας εταιρείας στις ΗΠΑ

Η νέα αυτή εμπορική εταιρεία ελέγχεται εξ ολοκλήρου από την κυπριακή θυγατρική «Flexopack International Limited» και η λειτουργική της οργάνωση και δράση , θα εκκινήσει και υλοποιηθεί στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Flexopack: Σύσταση νέας εταιρείας στις ΗΠΑ

Η Flexopack ανακοινώνει ότι προχώρησε στην σύσταση νέας εμπορικής εταιρείας με την επωνυμία «Flexopack USA INC.» στην Πολιτεία Delaware των Η.Π.Α.

Η νέα αυτή εμπορική εταιρεία ελέγχεται εξ ολοκλήρου από την κυπριακή θυγατρική «Flexopack International Limited» (100% ελεγχόμενη από την Εταιρεία) και η λειτουργική της οργάνωση και δράση , θα εκκινήσει και υλοποιηθεί στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Η σύσταση της εν λόγω νέας εταιρείας στις Η.Π.Α. εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου για την στοχευμένη διεύρυνση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του παγκοσμίου δικτύου διανομής και διάθεσης των προϊόντων αυτού και αποσκοπεί στην περαιτέρω ενίσχυση και ουσιαστική επέκταση της παρουσίας του στην αγορά της Βορείου Αμερικής, καθώς και στην πληρέστερη, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση της συγκεκριμένης γεωγραφικής αγοράς μέσω της εμπειρίας και τεχνογνωσίας του Ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v