Μικτό μέρισμα ύψους 0,025 ευρώ ανά μετοχή (συντελεστής φορολόγησης 5%) θα προτείνει προς ψήφιση η διοίκηση της ProfileΠΡΟΦ +0,14% στην αυριανή τακτική γενική συνέλευση των μετόχων, ποσό που προβλέπεται να καταβληθεί στις 2 Ιουνίου.
Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο ποσό έρχεται να προστεθεί στο 0,045 ευρώ ανά μετοχή, το οποίο έχει ήδη διανεμηθεί φέτος, μετά από απόφαση γενικής συνέλευσης για ισόποση επιστροφή κεφαλαίου.
Έτσι, η αθροιστική φετινή χρηματική διανομή θα διαμορφωθεί στο 0,07 ευρώ ανά μετοχή, έναντι 0,05 ευρώ πέρυσι (αύξηση 40%) και 0,04 ευρώ το 2017.
Μεταξύ των άλλων θεμάτων της αυριανής γενικής συνέλευσης συγκαταλέγεται και η δυνατότητα αγοράς ιδίων μετοχών μέσα στους επόμενους 24 μήνες σε εύρος τιμών μεταξύ 0,50 και 8 ευρώ (να σημειωθεί ότι οι ίδιες μετοχές που αγοράστηκαν από προηγούμενο πρόγραμμα διατέθηκαν σε θεσμικούς επενδυτές αποφέροντας σημαντικές υπεραξίες στην εισηγμένη).
Το κοινοπρακτικό σχήμα των εταιρειών ProfileΠΡΟΦ +0,14%-Entersoft συγκαταλέγεται στα τέσσερα σχήματα που έχουν περάσει στο «δεύτερο γύρο» για την εξαγορά της SingularLogic.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.gr
FOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin