Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μέρισμα 0,025 ευρώ θα δώσει η Profile

Αυξημένη κατά 40% η συνολική φετινή χρηματική διανομή της εισηγμένης εταιρείας προς τους μετόχους. Προς ψήφιση νέο πρόγραμμα δυνατότητας αγοράς ιδίων τίτλων.

Μέρισμα 0,025 ευρώ θα δώσει η Profile

Μικτό μέρισμα ύψους 0,025 ευρώ ανά μετοχή (συντελεστής φορολόγησης 5%) θα προτείνει προς ψήφιση η διοίκηση της Profile στην αυριανή τακτική γενική συνέλευση των μετόχων, ποσό που προβλέπεται να καταβληθεί στις 2 Ιουνίου.

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο ποσό έρχεται να προστεθεί στο 0,045 ευρώ ανά μετοχή, το οποίο έχει ήδη διανεμηθεί φέτος, μετά από απόφαση γενικής συνέλευσης για ισόποση επιστροφή κεφαλαίου.

Έτσι, η αθροιστική φετινή χρηματική διανομή θα διαμορφωθεί στο 0,07 ευρώ ανά μετοχή, έναντι 0,05 ευρώ πέρυσι (αύξηση 40%) και 0,04 ευρώ το 2017.

Μεταξύ των άλλων θεμάτων της αυριανής γενικής συνέλευσης συγκαταλέγεται και η δυνατότητα αγοράς ιδίων μετοχών μέσα στους επόμενους 24 μήνες σε εύρος τιμών μεταξύ 0,50 και 8 ευρώ (να σημειωθεί ότι οι ίδιες μετοχές που αγοράστηκαν από προηγούμενο πρόγραμμα διατέθηκαν σε θεσμικούς επενδυτές αποφέροντας σημαντικές υπεραξίες στην εισηγμένη). 

Το κοινοπρακτικό σχήμα των εταιρειών Profile-Entersoft συγκαταλέγεται στα τέσσερα σχήματα που έχουν περάσει στο «δεύτερο γύρο» για την εξαγορά της SingularLogic.

Στέφανος Kοτζαμάνης [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v