Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Στο ακέραιο η πληρωμή του κουπονιού της 31/5

"Συνεργαζόμαστε πολύ στενά με τις εποπτικές αρχές και τους ορκωτούς ελεγκτές μας και κάνουμε κάθε απαραίτητη ενέργεια με σκοπό την άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης της μετοχής και των ομολόγων της εταιρίας", αναφέρει μεταξύ άλλων η εταιρεία.

MLS: Στο ακέραιο η πληρωμή του κουπονιού της 31/5

Η εταιρία MLS Πληροφορική Α.Ε σε απάντηση επιστολής που έλαβε από τους εκπροσώπους των ομολογιούχων ανακοινώνει τα κάτωθι:

Συνεργαζόμαστε πολύ στενά με τις εποπτικές αρχές και τους ορκωτούς ελεγκτές μας και κάνουμε κάθε απαραίτητη ενέργεια με σκοπό την άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης της μετοχής και των ομολόγων της εταιρίας.

Πιο συγκεκριμένα ακολουθούμε τις οδηγίες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς όπως ορίζονται σε σχετικό εμπιστευτικό έγγραφο που μας απεστάλη.

Επίσης, με την άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης, θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να πραγματοποιηθεί επαναξιολόγηση της πιστωτικής διαβάθμισης της εταιρίας από την ICAP.

Παράλληλα, κατά τη γνώμη μας, δεν συντρέχει μέχρι σήμερα κάποιο γεγονός καταγγελίας.

Τέλος η εταιρία θα προχωρήσει στην καταβολή του κουπονιού της 31/5 στο ακέραιο, όπως άλλωστε πραγματοποίησε μέχρι σήμερα για όλες τις υποχρεώσεις της απέναντι στους ομολογιούχους της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v