Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mohegan Gaming: Διατηρούμε τη δέσμευση για το έργο στο Ελληνικό

Σε πλήρη εξέλιξη οι επενδύσεις της εταιρείας παγκοσμίως, ενώ δύο μονάδες της Mohegan Gaming & Entertainment έχουν ξεκινήσει εκ νέου τη λειτουργία τους.

Mohegan Gaming: Διατηρούμε τη δέσμευση για το έργο στο Ελληνικό

H Mohegan Gaming & Entertainment διατηρεί τη δέσμευσή της απέναντι στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού, όπως επιβεβαίωσε πριν λίγες μέρες ο Πρόεδρος και CEO της εταιρείας Mario Kontomerkos.

«Η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης και λειτουργίας διακεκριμένων ολοκληρωμένων συγκροτημάτων ψυχαγωγίας παγκοσμίως διαθέτει την οικονομική ισχύ και δυνατότητα να υλοποιήσει όλα τα τρέχοντα έργα που αναπτύσσει ανά τον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται και το Las Vegas project (πρώην Hard Rock), το οποίο βρίσκεται υπό ανακαίνιση και πρόκειται να ανοίξει στις αρχές του 2021, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα. Ταυτόχρονα, το Inspire project στη Νότια Κορέα είναι στην 1η φάση ανάπτυξης (ύψους 1,3 δισ. δολάρια από τον συνολικό προϋπολογισμό των 5 δισ.) και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δύο μονάδες της Mohegan Gaming & Entertainment έχουν ξεκινήσει εκ νέου τη λειτουργία τους, ενώ η ναυαρχίδα της εταιρείας αναμένεται να ανοίξει την 1η Ιουνίου», σημειώνεται. 


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v