Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie: Τον Σεπτέμβριο οι απολογίες της οικογένειας Κουτσολιούτσου

Με πέντε κακουργήματα βαρύνονται οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, με τρία η Καίτη. Συνολικά 30 οι κατηγορούμενοι για την πολύκροτη υπόθεση, δύο εξ αυτών δεν εμφανίστηκαν στην ανακρίτρια.

Folli Follie: Τον Σεπτέμβριο οι απολογίες της οικογένειας Κουτσολιούτσου

Στις 4 Σεπτεμβρίου, για κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος θα απολογηθούν ο ιδρυτής της Folli Follie Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η συζυγός του Καίτη και ο γιος τους Τζώρτζης.

Συγκατηγορούμενοί τους είναι 27 ακόμη άτομα, καθώς η 35η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση προσωποποίησε την ποινική δίωξη που είχε ασκηθεί.

Οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος κατηγορούνται για πέντε κακουργήματα και συγκεκριμένα για απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία.

Η Καίτη Κουτσολιούτσου βαρύνεται με τρεις κακουργηματικές κατηγορίες και συγκεκριμένα θα απολογηθεί για τα αδικήματα της απάτης σε βάρος του επενδυτικού κοινού, για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και για χειραγώγηση αγοράς.

Εν τω μεταξύ, δύο εκ των κατηγορουμένων δεν εμφανίστηκαν ενώπιον της ανακρίτριας, γεγονός που συνεπάγεται πιθανή έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος τους. Πρόκειται για τον πρώην υπεύθυνο οικονομικών της θυγατρικής του ομίλου στην Ασία και τον επικεφαλής του Ομίλου στην ίδια ήπειρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v