Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιοκαρπέτ-Exalco: Τεστ κορωνοϊού σε όλους τους εργαζόμενους

Ελήφθησαν 320 δείγματα, τα οποία όλα βγήκαν αρνητικά και η σημερινή επιστροφή των εργαζομένων στην εργασία από την καλοκαιρινή άδεια έγινε με ασφάλεια.

Βιοκαρπέτ-Exalco: Τεστ κορωνοϊού σε όλους τους εργαζόμενους

Στο πλαίσιο της Υγιεινής και Ασφάλειας των εργαζομένων, ο Όμιλος Βιοκαρπέτ-Exalco πραγματοποίησε χθες τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού Covid-19 σε όλο το προσωπικό. Έτσι το πρωί της Κυριακής 23/8/2020, μία ημέρα πριν την επίσημη επιστροφή από την καλοκαιρινή άδεια, οι εργαζόμενοι της εταιρείας υποβλήθηκαν σε τεστ, σε συνεργασία με ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο.

Συγκεκριμένα ελήφθησαν 320 δείγματα, τα οποία όλα βγήκαν αρνητικά και η επιστροφή των εργαζομένων στην εργασία έγινε νιώθοντας ασφαλείς και δυνατοί!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από την αρχή της πανδημίας ο Όμιλος Bιoκαρπέτ- Exalco έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα και συνεχίζει να τα λαμβάνει. Πραγματοποιούνται απολυμάνσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους χώρους των εργοστασίων και των γραφείων, ενώ έχουν διανεμηθεί απολυμαντικά, ειδικές μάσκες και γάντια σε όλο το προσωπικό.

Το έτος 2020-21 είναι μια χρονιά αφιερωμένη στους εργαζόμενους του Ομίλου και δίνεται μεγάλη σημασία στο εργατικό προσωπικό σε ό,τι αφορά την υγεία και την ασφάλειά τους.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v