Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα προθεσμία για την απολογία τους πήραν οι Κουτσολιούτσοι

Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος καλούνται να απολογηθούν κατηγορούμενοι για σοβαρά κακουργήματα.

Νέα προθεσμία για την απολογία τους πήραν οι Κουτσολιούτσοι

Την προσεχή Τετάρτη θα εμφανιστούν εκ νέου ενώπιον της 35ης ανακρίτριας τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου, Δημήτρης , Τζώρτζης και Καίτη, προκειμένου να απολογηθούν για κακουργηματικές κατηγορίες που αφορούν στην υπόθεση της Folli – Follie.

Οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος θα απολογηθούν για πέντε κακουργήματα και συγκεκριμένα για απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση, και πλαστογραφία.

Η Καίτη Κουτσολιούτσου θα απολογηθεί για τρία κακουργήματα (απάτη, ξέπλυμα, χειραγώγηση).

Η πρώτη ποινική δίωξη (για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος) σε βάρος της οικογένειας ασκήθηκε το Δεκέμβριο του 2018. Από τότε τους έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.

Οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν εμφανιστεί ενώπιον της ανακρίτριας στις αρχές του καλοκαιριού και τους δόθηκε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσουν τις απολογίες τους. Η εν λόγω προθεσμία εξέπνευσε σήμερα αλλά αποφασίστηκε να δοθεί ολιγοήμερη παράταση.

Στην ίδια υπόθεση κατηγορούνται ακόμη 27 άτομα, πρώην μέλη του Δ.Σ. και στελέχη της εταιρείας και της θυγατρικής της σε Ελλάδα και Ασία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v