Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποκαθίσταται σταδιακά το δίκτυο της Vodafone στην Ελλάδα

Μεγάλα προβλήματα εμφάνισε νωρίτερα το δίκτυο της εταιρίας τηλεπικοινωνιών, με αποτέλεσμα, πληθώρα πελατών της να χάσει τις δυνατότητες επικοινωνίας. Αποκαθίσταται σταδιακά η κατάσταση. Τι λέει η Vodafone.

Αποκαθίσταται σταδιακά το δίκτυο της Vodafone στην Ελλάδα

Ομαλοποιείται σταδιακά η κατάσταση με το δίκτυο της Vodafone στην Ελλάδα, το οποίο νωρίτερα «έπεσε», προκαλώντας πλήρη απώλεια επικοινωνίας για πληθώρα πελατών της επιχείρησης. Πληροφορίες που δεν είναι δυνατόν να διασταυρωθούν έκαναν λόγο για καθολική απώλεια του δικτύου νωρίτερα στην χώρα. 

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, το πρόβλημα αποδίδεται σε ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με καλώδια οπτικών ινών που συνδέουν τη χώρα μας με Γαλλία, Τουρκία και Βουλγαρία. Οπως υποστηρίζει, έχει κοπεί το διεθνές καλώδιο το οποίο χρησιμοποιεί η Vodafone και απομονώθηκε το δίκτυο της Ελλάδας. 

Η εκτίμηση ήταν ότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε. Ηδη σε αρκετές περιοχές της χώρας, η κατάσταση δείχνει να ομαλοποιείται. 

Ωστόσο οι αναφορές της Vodafone σε προβλήματα με διεθνές καλώδιο προκαλούν ερωτηματικά καθώς αρκετοί πελάτες προσπαθούν να καταλάβουν γιατί αδυνατούσαν να πραγματοποιήσουν κλήσεις εντός Ελλάδας ή δεν μπορούσαν να επισκεφτούν ελληνικούς δικτυακούς τόπους.

Η εταιρεία δεν έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση ώστε να εξηγήσει πού ακριβώς οφείλονταν η πολύωρη βλάβη, ούτε για να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το χρόνο πλήρους αποκατάστασης. Σημειώνεται ότι τους τελευταίους μήνες έχουν πυκνώσει τα προβλήματα με το δίκτυο της Vodafone Ελλάδος με τους πελάτες της να αναφέρουν συχνά περιστατικά διακοπών στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v