Νέο έργο για την Intrasoft International με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Το έργο έχει εξαετή διάρκεια και αφορά στην κάλυψη υπηρεσιών ανάπτυξης και λειτουργίας της ενοποιημένης υποδομής επικοινωνιών του ευρωκοινοβουλίου.

Νέο έργο για την Intrasoft International με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η Intrasoft International αναλαμβάνει ακόμη ένα έργο (UCMS18) για λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σχετικά με την κάλυψη υπηρεσιών ανάπτυξης και λειτουργίας της Ενοποιημένης Υποδομής Επικοινωνιών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία, για τα επόμενα 6 χρόνια η Intrasoft, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της κοινοπραξίας, θα παρέχουν τις εξής υπηρεσίες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: 

  • Παροχή, λειτουργία και διαχείριση υποδομών IP τηλεφωνίας 
  • Υπηρεσίες και εγκαταστάσεις τηλεδιάσκεψης (υποστήριξη, λειτουργία και διαχείριση) 
  • Υπηρεσίες και εγκαταστάσεις TV over IP (υποστήριξη, λειτουργία και διαχείριση) 
  • Ενοποιημένα συστήματα διαχείρισης επικοινωνίας (Kurmi, Reference DB, κλπ.)

Η παροχή του συνόλου των υπηρεσιών θα λάβει χώρα στο Στρασβούργο, τις Βρυξέλλες και το Λουξεμβούργο.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη του καινούριου, πολύ ενδιαφέροντος έργου μας με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η εξαιρετική προσπάθεια της κοινοπραξίας μας οδήγησε σε μια αξιοσημείωτη επιτυχία. Αυτή η νίκη υπογραμμίζει εκ νέου την εκτεταμένη μας εμπειρία στον τομέα παροχής managed services σε όλα τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Σκοπός μας είναι όχι μόνο να ανταποκριθούμε αλλά και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v