Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε ποιους υπόσχεται έκπτωση €100 η ΔΕΗ

Το νέο βασικό οικιακό προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας λανσάρει η ΔΕΗ. Προσφέρει έκπτωση €100 έως 30 Νοεμβρίου. Οι παροχές.

Σε ποιους υπόσχεται έκπτωση €100 η ΔΕΗ

Το νέο προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας ΔEΗ myHome Enter ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η επιχείρηση, τo myHome Enter φέρνει νέες ανταγωνιστικές χρεώσεις ενέργειας, προσφέρει ασφάλεια μέσα από την απλή και διαφανή τιμολόγηση και σταθερό τιμολόγιο, χωρίς ρήτρες αναπροσαρμογής τιμής.

Αναλυτικά, το ΔEΗ myHome Enter με 24μηνη διάρκεια, προσφέρει:

  • χαμηλότερη χρέωση ενέργειας (σε σχέση με τα υπάρχοντα τιμολόγια)
  • χαμηλό πάγιο
  • μία ενιαία χρέωση ενέργειας/kWh ανεξάρτητα από το ύψος της κατανάλωσης
  • έκπτωση συνέπειας και επιπλέον 2% έκπτωση με πάγια τραπεζική εντολή και 
  • €100 ΕΚΠΤΩΣΗ στον πρώτο λογαριασμό

Η προσφορά ισχύει για νέους και υφιστάμενους πελάτες που θα επιλέξουν μηνιαίο ηλεκτρονικό λογαριασμό και για αιτήσεις που θα υποβληθούν έως 30.11.2020.

Ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔEΗ, κ. Γιώργος Καρακούσης δήλωσε: «Βασικός πυλώνας του Business Plan της ΔEΗ είναι ο εκσυγχρονισμός της Εμπορίας, με στόχο να προσφέρουμε ποιοτικότερες υπηρεσίες και στοχευμένα προϊόντα που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών μας. Βάζουμε στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας τον πελάτη βελτιώνοντας καθημερινά την εμπειρία του και μειώνοντας τους χρόνους εξυπηρέτησης. Μετά το πρώτο ψηφιακό προϊόν ΔEΗ myHome Online, η σειρά ΔEΗ myHome εμπλουτίζεται με ένα ακόμη προϊόν, το ΔEΗ myHome Enter, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα ακολουθήσουν και νέα προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας».

Η ενεργοποίηση του ΔEΗ myHome Enter μπορεί να γίνει σε ένα από τα καταστήματα της ΔEΗ ή τηλεφωνικά χωρίς χρέωση από σταθερό ή κινητό στο 800 900 1000 (Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών), ενώ οι υφιστάμενοι πελάτες ΔEΗ μπορούν να το ενεργοποιήσουν με ευκολία μέσα από την εφαρμογή του e-bill.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v