Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο βραβεία για την Attica Group στα Greek Hospitality Awards 2020

Η φετινή διπλή διάκριση αποτελεί μία ακόμη επιβράβευση της στρατηγικής επιλογής του Ομίλου να επενδύσει στα ψηφιακά μέσα επικοινωνίας (digital media) με στόχο την δυναμική προώθηση των προσφερόμενων υπηρεσιών, αποδεικνύοντας την ηγετική της θέση στη ψηφιακή επικοινωνία, τονίζει η Attica Group.

Δύο βραβεία για την Attica Group στα Greek Hospitality Awards 2020

Η Attica Group, μητρική εταιρεία των Superfast Ferries, Blue Star Ferries & Hellenic Seaways ανακοίνωσε τη διάκρισή της με 2 βραβεία στα «Greek Hospitality Awards 2020», τα οποία διοργανώθηκαν για 6 η συνεχόμενη χρονιά από την Ethos Media.

Στην επίσημη ανακοίνωση των νικητών, η οποία, λόγω της πανδημίας του Covid-19 και των προβλεπόμενων πρωτοκόλλων, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τρίτη 06 Οκτωβρίου 2020, η Attica Group τιμήθηκε με τα ακόλουθα βραβεία:

-Gold Βραβείο στην κατηγορία «Best Digital Advertising and Performance Campaign»

-Silver Βραβείο στην κατηγορία «Best Greek Coastal Shipping Company»

Η φετινή διπλή διάκριση αποτελεί μία ακόμη επιβράβευση της στρατηγικής επιλογής του Ομίλου να επενδύσει στα ψηφιακά μέσα επικοινωνίας (digital media) με στόχο την δυναμική προώθηση των προσφερόμενων υπηρεσιών, αποδεικνύοντας την ηγετική της θέση στη ψηφιακή επικοινωνία. Ταυτόχρονα, για μία ακόμη χρονιά διακρίνεται ως ένας εκ των κορυφαίων Ομίλων ακτοπλοϊκών υπηρεσιών, επιβεβαιώνοντας την ηγετική παρουσία της Attica Group στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων & του τουρισμού, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχει το κοινό, καθώς και Επιτροπή Αξιολόγησης αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες. Οι συμμετέχουσες εταιρείες διακρίνονται για τις καινοτόμες πρακτικές τους, την άρτια οργάνωση και τη διάθεση να προσφέρουν στους επισκέπτες τουριστικό προϊόν κορυφαίου επιπέδου με βάση τα διεθνή πρότυπα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v