Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΤΑ Courier: Διπλασιάστηκε η δυναµικότητα διαχείρισης αποστολών

Με ενίσχυση δικτύου προσωπικού και εξοπλισµού, η δυνατότητα διαχείρισης φτάνει τα 100.000 δέµατα ηµερησίως από 50.000 πριν την πανδηµία.

ΕΛΤΑ Courier: Διπλασιάστηκε η δυναµικότητα διαχείρισης αποστολών

Το νέο lockdown βρίσκει την ΕΛΤΑ Courier προετοιµασµένη να διαχειριστεί τις αυξηµένες απαιτήσεις αποστολών και παραδόσεων που πυροδοτεί η στροφή των καταναλωτών στο ηλεκτρονικό εµπόριο, σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Μετά από οργανωτικές αλλαγές και ενίσχυση σε προσωπικό και εξοπλισµό, η ΕΛΤΑ Courier έχει πλέον τη δυνατότητα ολοκληρωµένης διαχείρισης 100.000 αντικειµένων ανά ηµέρα, αποτέλεσµα που της δίνει σηµαντικό επιχειρησιακό πλεονέκτηµα στην έντονα ανταγωνιστική αγορά των ταχυµεταφορών. Αξίζει να σηµειωθεί ότι η δυναµικότητα της ΕΛΤΑ Courier προ της πανδηµίας ανερχόταν σε 50.000 δέµατα ηµερησίως και αυξήθηκε σε 80.000 κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown.

Στην αύξηση της δυναµικότητας συνεισέφεραν µεταξύ άλλων:

  • Το άνοιγµα 11 νέων καταστηµάτων σε Αθήνα και περιφέρεια. Συγκεκριµένα, νέα καταστήµατα ΕΛΤΑ Courier έχουν βρίσκονται πλέον σε λειτουργία σε: Κολωνάκι, Σύνταγµα, Αγ. Παρασκευή, Αιγάλεω, Αχαρνές, Αταλάντη, Καλαµπάκα, Μεγαλόπολη, Πύργο, Πάρο και Σαντορίνη
  • Προσλήψεις νέου προσωπικού στη διανοµή και στη διαλογή
  • Η προσθήκη 21 νέων οχηµάτων στο στόλο της εταιρίας
  • Ενέργειες βελτιστοποίησης της εξυπηρέτησης των πελατών

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v