Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εριουργία Τρία Αλφα: Το μνημόνιο με Diversa και ο όρος που δεν εκπληρώθηκε

Η διοίκηση της εταιρείας υποστηρίζει ότι είχε υπογράψει μη δεσμευτικό μνημόνιο με την Diversa για εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου. Ωστόσο δεν διενεργήθηκε ποτέ ο σχετικός έλεγχος. Δεν υπήρξε καμιά άλλη διαπραγμάτευση.

Εριουργία Τρία Αλφα: Το μνημόνιο με Diversa και ο όρος που δεν εκπληρώθηκε

Διευκρινήσεις για τις επαφές που υπήρξαν με την Diversa δίνει η διοίκηση της εταιρείας απαντώντας σε επιστολή των Χρηματιστηριακών Αρχών. Αναλυτικά

Σε απάντηση επιστολών του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατόπιν σχετικών δημοσιευμάτων του Τύπου, ενημερώνουμε το επενδυτικό κοινό για τα ακόλουθα:

Την 21-7-2020 μεταξύ του μετοχικού πυρήνα της εταιρείας Εριουργία Τρία Αλφα ΑΕ (οικογένεια Εφραίμογλου) και της εταιρείας DIVERSA ΑΕΒΕ υπεγράφη μη δεσμευτικό νομικώς μνημόνιο συνεργασίας, με ισχύ έως 31-12-2020, και με αντικείμενο την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Εριουργία Τρία Αλφα ΑΕ από την DIVERSA ΑΕΒΕ.

Το μνημόνιο προβλέπει ότι εντός 60 ημερών από την υπογραφή του η εταιρεία DIVERSA ΑΕΒΕ όφειλε να διενεργήσει νομικό και οικονομικό έλεγχο στην εταιρεία Εριουργία Τρία Αλφα ΑΕ, ο οποίος δεν διεξήχθη και η αίρεση δεν πληρώθηκε. Πέραν των αναφερομένων δεν έχει λάβει χώρα ουδεμία άλλη διαπραγμάτευση μεταξύ των συμβαλλομένων μερών έως σήμερα.

ΧΑ: Αρση αναστολής διαπραγμάτευσης για Εριουργία 3Α

Με απόφαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, και σε συνέχεια της σημερινής ανακοίνωσης της εταιρίας "ΕΡΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ Α.Ε.", αίρεται η προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των κοινών και προνομιούχων μετοχών της εταιρίας από σήμερα, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 14:30.

Από την ίδια ημερομηνία και ώρα, οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στην κατηγορία Επιτήρησης.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v