Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Προτιμητέος επενδυτής για Galaxy-Cepal η Davidson Kempner

Η τράπεζα, με τους χρηματοοικονομικούς και νομικούς της συμβούλους, εισέρχεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την Davidson Kempner με στόχο την οριστικοποίηση της συμφωνίας έως το τέλος του έτους.

Alpha Bank: Προτιμητέος επενδυτής για Galaxy-Cepal η Davidson Kempner

Επιβεβαιώνει η τράπεζα με ανακοίνωσή της ότι η Davidson Kempner European Partners LLP είναι ο προτιμητέος επενδυτής για το project Galaxy. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:  

Σε συνέχεια της από 2.11.2020 ανακοίνωσής της, η Άλφα Τράπεζα Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο, κατά την συνεδρίασή του στις 20.11.2020, αξιολόγησε τις δεσμευτικές προσφορές, που υπεβλήθησαν στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας για τη Συναλλαγή Τιτλοποίησης Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων Galaxy και την πώληση έως 100% των μετοχών της CEPAL Hellas FInancial Services ΜΑΕ Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις («Συναλλαγή Galaxy»), και ανακήρυξε προτιμητέο επενδυτή την Davidson Kempner European Partners LLP.

Η Τράπεζα, με τους χρηματοοικονομικούς και νομικούς της συμβούλους, εισέρχεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την Davidson Kempner με στόχο την οριστικοποίηση της συμφωνίας για τη Συναλλαγή Galaxy έως το τέλος του έτους και, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τις πολιτικές της, θα ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό για τις αποφάσεις της επί της συγκεκριμένης συναλλαγής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v