Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος πρόεδρος της Philip Morris International ο Α. Καλαντζόπουλος

Ο νυν διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, αναλαμβάνει και χρέη εκτελεστικού προέδρου τον προσεχή Μάιο.

Νέος πρόεδρος της Philip Morris International ο Α. Καλαντζόπουλος

Καθήκοντα εκτελεστικού προέδρου της Philip Morris International αναλαμβάνει ο Αντρέ Καλαντζόπουλος μετά από την ξαφνική παραίτηση για προσωπικούς λόγους του σημερινού προέδρου Louis Camilleri.

Προσωρινά χρέη προέδρου αναλαμβάνει ο ανεξάρτητος προεδρεύων διευθυντής του Ομίλου Lucio Noto, με τον A. Καλατζόπουλο να καταλαμβάνει την κορυφαία θέση στην PMI, τον Μάιο πριν από την Γενική Συνέλευση των μετόχων.

Ο Αντρέ Καλαντζόπουλος, ο οποίος τα τελευταία 7 χρόνια κατέχει την θέση του CEO συνέδεσε το όνομα του με την μετάβαση του ομίλου στην κατηγορία των θερμαινόμενων καπνικών προϊόντων, την δημιουργία των IQOS και των ράβδων καπνού Heets.

Με αφορμή την οργανωτική αναδιάρθρωση ο κ. Καλαντζόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Κατά τη διάρκεια των επτά ετών μου, ως Διευθύνων Σύμβουλος, δημιουργήσαμε την PMI του μέλλοντος και δημιουργήσαμε καλύτερες, επιστημονικές επιλογές για εκείνους τους ενήλικες που διαφορετικά θα συνέχιζαν να καπνίζουν. Έχουμε το κορυφαίο χαρτοφυλάκιο προϊόντων στον κόσμο σε καπνικά και προϊόντα χωρίς καπνό, μια εξαιρετική ομάδα διαχείρισης και έναν οργανισμό υψηλής απόδοσης και ταχείας εξέλιξης σε όλο τον κόσμο. Είμαστε τέλεια έτοιμοι για συνεχή επιτυχία».

Ο Αντρέ Καλαντζόπουλος εντάχθηκε στο δυναμικό της Philp Morris το 1985, εργαζόμενος αρχικά σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης. Ανάμεσα στις θέσεις που κατέλαβε ήταν αυτή του Διευθύνοντος Συμβούλου της Philip Morris Πολωνίας, ενώ στη συνέχεια, το 1999, έγινε Πρόεδρος της Περιφέρειας Ανατολικής Ευρώπης, φθάνοντας σήμερα στην ηγετική θέση του ομίλου PMI.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v