Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραίτηση Δημήτρη Καλλιτσάντση από το ΔΣ της Ελλάκτωρ

Αποχωρεί, σύμφωνα με πληροφορίες από τη θέση του αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου. Η κίνηση έρχεται λίγες ημέρες αφότου συμφώνησε την πώληση των μετοχών του στο δίδυμο Γ. Καϋμενάκη-Δημ. Μπάκου.

Παραίτηση Δημήτρη Καλλιτσάντση από το ΔΣ της Ελλάκτωρ

Την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο της Ελλάκτωρ υπέβαλλε σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιπρόεδρος του ομίλου Δημήτρης Καλλιτσάντσης (φωτ. δεξιά).

Ο κ. Δημ. Καλλιτσάντσης συμμετείχε μαζί με τον αδερφό του Αναστάσιο Καλλιτσάντση, που είναι σήμερα διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, στην πρωτοβουλία «Change4Ellaktor» που επικράτησε στον Ιούλιο του 2018 στη μάχη για τη διοίκηση της Eλλάκτωρ.

Από κοινού κατείχαν τις μετοχές που συμφώνησαν πρόσφατα να μεταβιβάσουν στο δίδυμο των εφοπλιστών Γ. Καϋμενάκη και Δημ. Μπάκου σε μια συμφωνία που έχει ορίζοντα ολοκλήρωσης τις 12 Ιανουαρίου.

Ωστόσο εδώ και αρκετό καιρό ακούγονταν στην αγορά πως υπήρχε διάσταση απόψεων μεταξύ των δύο ανδρών. Αλλες πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί αναφέρουν πάντως ότι θα υπάρξουν και άλλες παραιτήσεις μελών της προηγούμενης διοίκησης πριν τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης προκειμένου να εκπροσωπεί στο υφιστάμενο Δ.Σ. η πλευρά Μπάκου-Καϋμενάκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v