Δημιουργία νέας εταιρίας από την Ευρωσύμβουλοι

Την ίδρυση της ”Ευρωσύμβουλοι Διαχείριση Θερμοκοιτίδας” με μετοχικό κεφάλαιο 90.000 ευρώ, η οποία θα αναλάβει το σχεδιασμό για την εγκατάσταση στο κτίριο της θερμοκοιτίδας των νέων επιχειρηματικών μονάδων, αποφάσισε το Δ.Σ. της Ευρωσύμβουλοι. Η εταιρία αποφάσισε να μειώσει κατά 8% τη συμμετοχή στη θυγατρική Γνώμων Πληροφορική.

Δημιουργία νέας εταιρίας από την Ευρωσύμβουλοι
Την ίδρυση νέας εταιρίας με την επωνυμία Ευρωσύμβουλοι Διαχείριση Θερμοκοιτίδας ΑΕ” (Ε.ΔΙ.Θ. Α.Ε.) και μετοχικό κεφάλαιο 90.000 ευρώ αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας Ευρωσύμβουλοι, με αφορμή την έγκριση του προγράμματος ΕΛΕΥΘΩ συνολικού ύψους 5,5 εκ. ευρώ.

Η σχετική σύμβαση αναμένεται να υπογραφεί εντός των προσεχών ημερών και η νέα εταιρία θα αναλάβει το σχεδιασμό για την εγκατάσταση στο κτίριο της θερμοκοιτίδας των νέων επιχειρηματικών μονάδων, καθώς και την υποστήριξη τους καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργίας της Θερμοκοιτίδας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη δραστηριότητα είναι η πρώτη καθαρά ιδιωτικού χαρακτήρα πρωτοβουλία που αναπτύσσεται σε πανελλήνιο επίπεδο.

Σημειώνεται, ότι αποφασίσθηκε επίσης η αλλαγή και η οριστική διάθεση των 88.000 ευρώ τα οποία η εταιρία έχει αντλήσει από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου μέσω της ΝΕΧΑ του ΧΑ και προορίζονταν για την συμμετοχή σε εταιρία Environmental Engineering, για την κάλυψη του κεφαλαίου της Ε.ΔΙ.Θ. Α.Ε.

Τέλος, στο ίδιο Δ.Σ. αποφασίσθηκε η μείωση της συμμετοχής της Ευρωσύμβουλοι στη θυγατρική της εταιρία Γνώμων Πληροφορική κατά 8%. Το ποσοστό της μεταβιβάσθηκε στα Διευθυντικά στελέχη της εταιρίας Γνώνων. Μετά την μεταβίβαση το ποσοστό το οποίο θα κατέχει η Ευρωσύμβουλοι θα ανέρχεται στο 48%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v