Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Yalco εξοπλίζει το νέο ξενοδοχείο IKOS Andalusia στην Ισπανία

Στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας της εταιρείας με τον ξενοδοχειακό όμιλο Sani / Ikos Group.

H Yalco εξοπλίζει το νέο ξενοδοχείο IKOS Andalusia στην Ισπανία

Η YALCO, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας της με τον ξενοδοχειακό όμιλο Sani/ IkosGroup, εξόπλισε με επώνυμα επιτραπέζια σκεύη, πιάτα-ποτήρια-μαχαιροπίρουνα, το νέο πέντε αστέρων ξενοδοχείο Ikos Andalusia στην Ισπανία. Το πολυτελές θέρετρο, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Απρίλιο του 2021, αποτελεί τη δέκατη μονάδα υψηλών προδιαγραφών τού ομίλου Sani/ Ikos την οποία εξοπλίζει η YALCO.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όμιλος Sani/Ikos Group διαθέτει εννέα ξενοδοχεία σε Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω τα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων πολυτελών ξενοδοχείων του κόσμου. Είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που το Sani Resort αναδεικνύεται πρώτο στην κατηγορία World’s Leading Family & Beach Resort στα World Travel Awards 2020, τον διακεκριμένο φορέα τουρισμού που επιβραβεύει και τιμάει την αριστεία σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας βιομηχανίας ταξιδιών και τουρισμού ενώ τα Ikos Resorts βραβεύτηκαν ως το Νο1 Luxury All-Inclusive Resort στον κόσμο από το Trip Advisor.

Η YALCO, από την πλευρά της, αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη σε όλη την πορεία ανάπτυξης του ομίλου, παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας επιτραπέζια σκεύη για τα θεματικά εστιατόρια του ομίλου, επιτραπέζια πορσελάνινα σκεύη με εξατομικευμένη διακόσμηση, βασισμένη στην αισθητική του κάθε εστιατορίου όπου χρησιμοποιούνται. Οι εξατομικευμένες διακοσμήσεις που προσφέρει η YALCO είναι δημιουργίες του in-house δημιουργικού τμήματος και του διακοσμητηρίου που διαθέτει.

Επιπλέον, το τμήμα HO.RE.CA. της YALCO, η οποία το 2020 έκλεισε 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας στην ελληνική αλλά και την ξένη αγορά, εξοπλίζει τον όμιλο Sani/IkosGroup με μοναδικής αισθητικής εξοπλισμό buffet, είδη bar, σκεύη και εργαλεία κουζίνας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v