Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καλύτερη τράπεζα στο Trade Finance στην Ελλάδα η Εθνική

Η τράπεζα απέσπασε τη σχετική διάκριση για μια ακόμη χρονιά από το διεθνές έντυπο Global Finance.

Καλύτερη τράπεζα στο Trade Finance στην Ελλάδα η Εθνική

Το βραβείο “Best Trade Finance Provider in Greece” απέσπασε για μια ακόμη φορά η Εθνική Τράπεζα, κατόπιν αξιολόγησης του διεθνούς εντύπου Global Finance, με τη συμμετοχή αναλυτών του κλάδου, επιχειρηματικών στελεχών και ειδικών στις τεχνολογίες.

Οπως επισημαίνει η τράπεζα σε σχετική ανακοίνωση, η αξιολόγηση διεξάγεται για 102 χώρες και η επιλογή των καλύτερων παρόχων υπηρεσιών χρηματοδότησης διεθνούς εμπορίου γίνεται με βάση τον όγκο συναλλαγών, την εξυπηρέτηση πελατών, την ανταγωνιστική τιμολόγηση και την τεχνολογική καινοτομία.

Το διεθνές εμπόριο δέχτηκε ιδιαίτερα ισχυρό πλήγμα από την πανδημία της Covid-19 κατά τη διάρκεια του 2020 και υποχρεώθηκε να προσαρμοστεί σε πρωτόγνωρα δεδομένα. Η Εθνική Τράπεζα κατάφερε να ανταποκριθεί, στις πρωτοφανείς συνθήκες που διαμορφώθηκαν στις διασυνοριακές συναλλαγές, με βελτιωμένες υπηρεσίες και νέες τεχνολογικές δυνατότητες που τέθηκαν ταχύτατα στη διάθεση των πελατών της, ώστε να αντεπεξέλθουν σε αυτό το ιδιαίτερα δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η ανάδειξη της Εθνικής Τράπεζας ως κορυφαίου παρόχου υπηρεσιών χρηματοδότησης διεθνών εμπορικών συναλλαγών στη χώρα μας είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας και της εξατομικευμένης προσέγγισης με τις οποίες απαντά στις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων για καθοδήγηση και στήριξη των δραστηριοτήτων τους στις διεθνείς αγορές.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v