Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Νέες εξαγορές και ευχέρεια άντλησης κεφαλαίων

Έτοιμη η Mytilineos να αξιοποιήσει επενδυτικές ευκαιρίες και να προχωρήσει σε εξαγορές, σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Ευάγγελο Μυτιληναίο. Καλύτερη χρονιά το 2021 με υψηλές επενδύσεις, είπε στο Conference Call των αναλυτών.

Μυτιληναίος: Νέες εξαγορές και ευχέρεια άντλησης κεφαλαίων

Οι θετικές ροές και η ευχέρεια άντλησης κεφαλαίων από τις αγορές δίνουν τη δυνατότητα στη Mytilineos να εκμεταλλευτεί επενδυτικές ευκαιρίες αλλά και να προχωρήσει σε εξαγορές.

Την επισήμανση αυτή έκανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης Ευάγγελος Mυτιληναίος κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με αναλυτές με αφορμή την ανακοίνωση των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων (flash note).

Ο κ. Mυτιληναίος απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τα σχέδια του για εξαγορές, τόνισε ότι «έχουμε θετικές χρηματοροές, τη διαθέσιμη ρευστότητα ύψους 1,3 δισ. ευρώ αλλά και τη δυνατότητα να απευθυνθούμε στις αγορές για άντληση κεφαλαίων προκειμένου αν προκύψουν ευκαιρίες για εξαγορές να τοποθετηθούμε».

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης εκτίμησε ότι το 2021 θα είναι καλύτερη χρονιά για τη Mytilineos, με «πολύ ενέργεια, όλες τις μονάδες και τα εργοστάσια μας να παράγουν και τις επενδυτικές μας μηχανές να λειτουργούν με υψηλές ταχύτητες…».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v