Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΔΑΠ: Με γεννήτριες θα λειτουργήσουν τα αντλιοστάσια

"Αρκετές περιπτώσεις διακοπών υδροδότησης σε περιοχές με μεγάλο υψόμετρο οφείλονται στη διακοπή ηλεκτροδότησης, με συνέπεια τη διακοπή λειτουργίας ορισμένων αντλιοστασίων", σημειώνει η εταιρεία.

ΕΥΔΑΠ: Με γεννήτριες θα λειτουργήσουν τα αντλιοστάσια

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται οι υπηρεσίες της ΕΥΔΑΠ για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες από τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Αττική, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, αρκετές περιπτώσεις διακοπών υδροδότησης σε περιοχές με μεγάλο υψόμετρο οφείλονται στη διακοπή ηλεκτροδότησης, με συνέπεια τη διακοπή λειτουργίας ορισμένων αντλιοστασίων. Τα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ επιχειρούν κανονικά, ώστε άμεσα να αποκατασταθεί η λειτουργία τους μέσω γεννητριών.

Με δεδομένο ότι οι καιρικές συνθήκες προβλέπονται ιδιαίτερα δύσκολες τις επόμενες ώρες συμβουλεύουμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη χρήση του νερού σε εξωτερικούς χώρους και την προστασία των υδραυλικών τους εγκαταστάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία των υδραυλικών εγκαταστάσεων των ακινήτων τους, οι πολίτες μπορούν να επισκέπτονται το www.eydap.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v