Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δωρεά στο νοσοκομείο Παίδων Αγ. Κυριακού από την Κλουκίνας-Λάππας

Τη δωρεά παρκοκρέβατων και των αντίστοιχων στρωμάτων στο νοσοκομείο ανακοίνωσε η εταιρία.

Δωρεά στο νοσοκομείο Παίδων Αγ. Κυριακού από την Κλουκίνας-Λάππας

Η εταιρεία Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ-Ι.ΛΑΠΠΑΣ Α.Ε., με τη μεσολάβηση του ELIZA, προχώρησε στη δωρεά παρκοκρέβατων και των αντίστοιχων στρωμάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».

Για το ELIZA - Σωματείο Ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση, πρωτεύουσα ανάγκη και συνεχής στόχος αποτελεί η ασφάλεια των παιδιών. Αντίστοιχα η Διοίκηση της εταιρείας Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να είναι δίπλα σε αυτά που το έχουν ανάγκη.

Ο περιορισμένος διαθέσιμος χώρος του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού», δημιούργησε την ανάγκη τοποθέτησης παρκοκρέβατων σε ορισμένους θαλάμους της κλινικής. Πιο συγκεκριμένα, η νοσηλεία βρεφών απαιτεί κούνιες, οι οποίες δεν είναι πάντα διαθέσιμες στους θαλάμους και έτσι τα βρέφη τοποθετούνται σε κρεβάτια. Πλέον υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης των βρεφών στα παρκοκρέβατα έως ότου υπάρξει διαθέσιμη κούνια. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται απολύτως η σωματική ακεραιότητα των βρεφών καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας τους.

Η Διοίκηση της εταιρείας Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας και το σωματείο ΕLIZA εκφράζουν την ιδιαίτερη χαρά τους, που τους δόθηκε η δυνατότητα να συνεισφέρουν με τον τρόπο τους στο έργο του νοσηλευτικού προσωπικού της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, που εδρεύει στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v