Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CPI: Αύξηση 14% στα έσοδα εξαμήνου

Βελτίωση παρουσίασαν τα αποτελέσματα προ φόρων που διαμορφώθηκαν σε κέρδη €41 χιλ. έναντι ζημιών €74 χιλ. το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο.

CPI: Αύξηση 14% στα έσοδα εξαμήνου

Σε επίπεδο 6μήνου, η λειτουργική κερδοφορία (EBITDA) της CPI ανήλθε σε €398 χιλ., έναντι €291 χιλ. το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Παράλληλα, βελτίωση παρουσίασαν τα αποτελέσματα προ φόρων που διαμορφώθηκαν σε κέρδη €41 χιλ. έναντι ζημιών €74 χιλ. το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο.

Τα έσοδα σε επίπεδο 6μήνου παρουσίασαν αύξηση 14% και διαμορφώθηκαν σε €8,88 εκατ. έναντι €7,79 εκατ. την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Τα έσοδα από υπηρεσίες συνεχίζουν να έχουν σημαντική συμμετοχή στο σύνολο των εσόδων, με το ποσοστό να είναι στο 20% στο εξάμηνο.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Γενικός Διευθυντής της CPI Άρης Παπαθάνος, ανέφερε: “Στο πρώτο εξάμηνο της οικονομικής μας χρήσης αυξήσαμε τα έσοδά μας και βελτιώσαμε την κερδοφορία μας. Παρά τις αντίξοοες συνθήκες στην αγορά λόγω Covid-19 και του γεγονότος ότι τα προϊόντα μας απευθύνονται σε επιχειρήσεις πολλές εκ των οποίων υπολειτουργούν, συνεχίζουμε να στοχεύουμε στην ανάπτυξή μας. Το πρώτο τρίμηνο του 2021 η αγορά που δραστηριοποιούμαστε ξεκίνησε με πιο αργούς ρυθμούς από ότι τους προηγούμενους μήνες, αναμένουμε όμως βελτίωση στην συνέχεια. Έχουμε την ρευστότητα να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μπορεί να υπάρχουν στην αγορά μας και είμαι αισιόδοξος ότι η χρονιά θα κλείσει θετικά''.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v