Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αγροτικός Οίκος Σπύρου: ΕΓΣ για μείωση κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών

Σκοπός της μείωσης είναι η εξυγίανση της εταιρείας. Οι μέτοχοι καλούνται επίσης να εκλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Αγροτικός Οίκος Σπύρου: ΕΓΣ για μείωση κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών

Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση καλούνται την Τετάρτη 28η Απριλίου 2021 ο μέτοχοι της Αγροτικός Οίκος Σπύρου, με θέμα τη μείωση κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών καθώς και την εκλογή νέου ΔΣ.

Συγκεκριμένα, τα θέματα ημερησίας διατάξεως είναι τα εξής:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

1. Μείωση μετοχικού κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών προς το σκοπό εξυγίανσης της εταιρίας, δια μειώσεως της ονομαστικής αξίας των μετοχών και τροποποίηση του περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου του καταστατικού.

2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

3. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 98 Ν. 4548/2018 στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους Διευθυντές για τη συμμετοχή τους σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση εταιρειών εντός ή/και εκτός του Ομίλου που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.

4. Έγκριση πολιτικής αποδοχών για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας.

5. Έγκριση της πολιτικής καταλληλόλητας των  μελών   του Διοικητικού Συμβουλίου  της Εταιρείας

6. Παροχή εξουσιοδοτήσεως στον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της Γενικής Συνελεύσεως, να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα πρακτικά αυτής.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, η τυχόν Α' Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την  Τετάρτη 05η Μαΐου 2021 και ώρα 10:00 π.μ.  στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v