Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέες επενδύσεις στα logistics από τον όμιλο Orphee Beinoglou

Μετά την ολοκλήρωση αποθηκευτικού πάρκου, ο όμιλος προωθεί νέες επενδύσεις για τη δημιουργία επιπλέον αποθηκών 25.000 τ.μ. προς εξυπηρέτηση των εταιρειών διαδικτυακών πωλήσεων.

Νέες επενδύσεις στα logistics από τον όμιλο Orphee Beinoglou

Νέες επενδύσεις στον τομέα των logistics δρομολογεί ο όμιλος Ορφέα Βεϊνόγλου, ο οποίος προσφάτως εγκαινίασε το Orphee Beinoglou Logistics Park, συνολικής επιφάνειας 45.000 τ.μ., το οποίο κατασκευάστηκε από την εταιρεία Ten Brinke.

Σημειώνεται ότι o όμιλος Ορφεύς Βεϊνόγλου διαχειρίζεται στην Ελλάδα 8 κέντρα Logistics και Transportation Hubs, συνολικής επιφάνειας 140.000 τ.μ., με παρουσία σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Τα κέντρα διανομής και αποθήκευσης δρομολογούν περισσότερα από 300 φορτία τελικής παράδοσης (last mile) ημερησίως και περισσότερα από 30 δρομολόγια τροφοδοσίας - διασύνδεσης δικτύου σε όλη την Ελλάδα.

Συνολικά, ο όμιλος Βεϊνόγλου, με την επωνυμία Orphee Beinoglou - Orbit - Orbit Group, με παρουσία σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Βόρεια Μακεδονία, Κόσσοβο και Σερβία, ξεπερνάει σε υπηρεσίες logistics τις 180.000 τετραγωνικά μέτρα και 1.200 άτομα προσωπικό. Το 80% των εγκαταστάσεων που διαχειρίζεται ο όμιλος είναι ιδιόκτητα, μετά από επενδύσεις σε εξειδικευμένα ακίνητα logistics.

Με τα εγκαίνια του Orphee Beinoglou Logistics Park ο όμιλος ολοκλήρωσε το 2ετές επενδυτικό του πρόγραμμα, ωστόσο δεδομένης της αυξανόμενης ζήτησης για υπηρεσίες logistics και ταχυμεταφορών δρομολογεί νέα σχέδια. Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζει τη δημιουργία ενός νέου logistics center 25.000 τ.μ. για την κάλυψη αναγκών των εταιρειών διαδικτυακών πωλήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι το 2019, ο Όμιλος Βεϊνόγλου εισήλθε στην αγορά των ταχυμεταφορών, με την εξαγορά της εταιρείας Easy Mail. Έτσι, ο Όμιλος παρέχει ολιστικές υπηρεσίες στην εφοδιαστική αλυσίδα των πελατών του, διαθέτοντας υπηρεσίες διεθνών μεταφορών, διαχείρισης αποθηκών και διανομής και courier.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v