Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SKY express: Ξεκινά 16 Μαΐου πτήσεις προς Βρυξέλλες

Τα νέα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται έξι ημέρες την εβδομάδα, με τον στόλο των Airbus A320neo.

SKY express: Ξεκινά 16 Μαΐου πτήσεις προς Βρυξέλλες

Την Κυριακή 16 Μαΐου ξεκινά τις απευθείας πτήσεις Αθήνα - Βρυξέλλες η αεροπορική εταιρεία SKY express.

Με τα νέα αυτά δρομολόγια, που θα πραγματοποιούνται 6 ημέρες την εβδομάδα, η SKY express εντάσσει έναν ακόμη διεθνή προορισμό στο πτητικό της έργο.

«Οι επιβάτες της SKY express θα πετούν με τον ολοκαίνουργιο, “πράσινο” στόλο των Airbus A320neo και, ταυτόχρονα, θα απολαμβάνουν προσωποποιημένες υπηρεσίες με τους πιο ανταγωνιστικούς ναύλους της αγοράς», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία και προσθέτει: «Μετά την επιτυχημένη είσοδο στη Λάρνακα της Κύπρου, την έναρξη απευθείας δρομολογίων εσωτερικού (Αθήνα - Θεσσαλονίκη και Αθήνα - Ρόδος), ο νέος διεθνής προορισμός αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα περαιτέρω ανάπτυξης για τη SKY express. Την εταιρεία που διαρκώς αναπτύσσεται προς όφελος των επιβατών και των τοπικών κοινωνιών, εξυπηρετώντας το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα και πετώντας σε περισσότερους από 40 προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού».

Σημειώνει επίσης ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν ακόμα περισσότεροι νέοι διεθνείς προορισμοί της SKY express, «οι οποίοι θα επιβεβαιώνουν τη σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v