Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Premia: Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο

Το νέο οκταμελές Διοικητικό Συμβούλιο έχει τριετή θητεία η οποία θα παρατείνεται αυτόματα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση.

Premia: Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Εταιρεία PREMIA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ανακοίνωσε ότι κατόπιν της εκλογής νέου οκταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου, με τριετή θητεία, η οποία θα παρατείνεται αυτόματα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση μετά τη λήξη της θητείας του και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης και του ορισμού των ανεξάρτητων μελών του, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 του ν. 3016/2002 και του άρθρου 5 του ν. 4706/2020, δυνάμει της από 19.05.2021 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

1. Ηλίας Γεωργιάδης του Νικολάου, Πρόεδρος του ΔΣ, Εκτελεστικό Μέλος

2. Frank Roseen του Αναστασίου, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ, Μη Εκτελεστικό Μέλος

3. Κωνσταντίνος Μαρκάζος του Αλεξίου, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος

4. Καλλιόπη Καλογερά του Σταμάτη, Εκτελεστικό Μέλος

5. Δημήτριος Τσίκλος του Ηλία, Μη Εκτελεστικό Μέλος

6. Βασίλειος Ανδρικόπουλος του Φιλίππου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

7. Παναγιώτης Βρουστούρης του Κωνσταντίνου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

8. Ρεβέκκα Πιτσίκα του Γεωργίου Ταξιάρχη, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Επιπλέον, κατά την ως άνω συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 44 του ν. 4449/2017, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, τους εξής:

1. Παναγιώτη Βρουστούρη του Κωνσταντίνου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

2. Frank Roseen του Αναστασίου, Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

3. Βασίλειο Ανδρικόπουλο του Φιλίππου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

Ο ορισμός των ως άνω μελών της Επιτροπής Ελέγχου έγινε, αφού διακριβώθηκε ότι πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 44 του ν. 4449/2017, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Η θητεία της Επιτροπής Ελέγχου συμπίπτει με την θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου. Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Ελέγχου κατά τη συνεδρίαση της στις 19.05.2021 αποφάσισε τον ορισμό του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους, κ. Παναγιώτη Βρουστούρη, ως Προέδρου αυτής και συγκροτήθηκε σε σώμα.

Περαιτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την ως άνω συνεδρίαση της 19.05.2021, όρισε ως μέλη της Επιτροπής Αποδοχών – Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων του εξής:

 1. Ρεβέκκα Πιτσίκα του Γεωργίου Ταξιάρχη, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

2. Frank Roseen του Αναστασίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

3. Βασίλειο Ανδρικόπουλο του Φιλίππου, Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

Σημειώνεται ότι η ως άνω σύνθεση της Επιτροπής Αποδοχών – Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 10 παρ. 3 του ν. 4706/2020.

Η θητεία της Επιτροπή Αποδοχών – Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων συμπίπτει με την θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τέλος, σημειώνεται ότι η Επιτροπή Αποδοχών – Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων κατά τη συνεδρίαση της στις 19.05.2021 αποφάσισε τον ορισμό του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ., κας Ρεβέκκας Πιτσίκα, ως Προέδρου αυτής και συγκροτήθηκε σε σώμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v