Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα προθεσμιακή κατάθεση και ασφαλιστικό προϊόν από την Attica Bank

H Attica Bank διαθέτει σε συνεργασία με την Interamerican, το Ασφαλιστικό Επενδυτικό προϊόν «Capital Invest» μαζί με τη νέα Προθεσμιακή Κατάθεση προνομιακού επιτοκίου «Attica Capital Invest»

Νέα προθεσμιακή κατάθεση και ασφαλιστικό προϊόν από την Attica Bank

Η Attica Bank ανακοινώνει ότι θέτει προς διάθεση το Ασφαλιστικό Επενδυτικό προϊόν «Capital Invest» της Interamerican σε συνδυασμό με τη νέα Προθεσμιακή Κατάθεση «Attica Capital Invest» με προνομιακό επιτόκιο έως 0,65%, μεγιστοποιώντας το όφελος για τους πελάτες της.

Με την κίνηση αυτή η Attica Bank συνδυάζει τα οφέλη ενός προγράμματος ασφάλισης ζωής συνδεδεμένο με επενδύσεις (Unit Linked), με τα πλεονεκτήματα των προθεσμιακών καταθέσεων. Ο συνδυασμός των προϊόντων προσφέρεται μέσω κατανομής του αρχικού κεφαλαίου σε ποσοστό 10%, 20% ή 30% στο Unit Linked προϊόν «Capital Invest» και του υπολοίπου στην προθεσμιακή κατάθεση «Attica Capital Invest». 

Με τον συνδυασμό αυτό, επιτυγχάνεται:

• Προοπτική απόδοσης της επένδυσης μέσω Αμοιβαίων Κεφαλαίων κορυφαίων διαχειριστών του κόσμου καλύπτοντας όλα τα επενδυτικά προφίλ των πελατών

• Ασφαλιστική κάλυψη Ζωής κατά τη διάρκεια της επένδυσης

Προνομιακό επιτόκιο έως 0,65% στην προθεσμιακή κατάθεση τρίμηνης, εξάμηνης ή δωδεκάμηνης διάρκειας

Ενημερωθείτε αναλυτικά στο δίκτυο καταστημάτων της Attica Bank, στο www.atticabank.gr και στο τηλεφωνικό κέντρο στο τηλέφωνο 210-3669000 και 210-3669600.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v