Βράβευση του Ομίλου Σαράντη στα Lenovo Retail Business Awards 2021

Την τριετία 2018-2020 στην ελληνική FMCG αγορά ο όμιλος κατάφερε να αυξήσει τα μερίδια αγοράς του, σημειώνοντας εντυπωσιακή ανάπτυξη πωλήσεων κατά 29%.

Βράβευση του Ομίλου Σαράντη στα Lenovo Retail Business Awards 2021

O Όμιλος Σαράντη βραβεύθηκε στα Lenovo Retail Business Awards 2021, τον μεγαλύτερο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και Βιομηχανίας στην ελληνική αγορά, με στόχο την επιβράβευση του ελληνικού επιχειρείν. Η δυναμική και συνεχόμενη αναπτυξιακή πορεία του Ομίλου, αλλά και η διαρκής ενίσχυση της παρουσίας του στις κατηγορίες που δραστηριοποιείται, του χάρισαν το τιμητικό βραβείο της βραδιάς, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, την τριετία 2018-2020, και σύμφωνα με στοιχεία που καταγράφει η Nielsen στην ελληνική FMCG αγορά, ο Όμιλος κατάφερε να αυξήσει τα μερίδια αγοράς του σημειώνοντας εντυπωσιακή ανάπτυξη πωλήσεων κατά 29%, αυξάνοντας παράλληλα την κερδοφορία του και ενισχύοντας το αποτύπωμα των brands του στην ελληνική αγορά.

Ο θεσμός διοργανώθηκε για 19η συνεχόμενη χρονιά από την εταιρεία Direction Business, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠE) και την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και έλαβε χώρα στις 20 Ιουλίου στο BLE AZURE στον Άλιμο.

Το βραβείο απένειμε στον Γενικό Διευθυντή Ελλάδας κ. Χριστόφορο Σταμουλακάτο, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Σταμουλακάτος ευχαρίστησε θερμά τη διοργάνωση και τους ανθρώπους του Ομίλου για την ομαδική δουλειά, το πάθος και την υπευθυνότητά τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, ενώ μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «η διάκριση αυτή αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα brands του Ομίλου Σαράντη και παράλληλα την εμπιστοσύνη του λιανεμπορίου στις τακτικές και στρατηγικές επιλογές του. Αποτελεί δε το αποτέλεσμα μιας οργανικής και κερδοφόρου ανάπτυξης που επιτεύχθηκε σε μια περίοδο στρατηγικού transformation».

Η φετινή διάκριση στα Lenovo Retail Business Awards 2021 είναι ιδιαίτερα σημαντική και τιμητική για τον Όμιλο Σαράντη και αποτελεί τη βάση για το θετικό πρόσημο της ανάπτυξης του Ομίλου και τα επόμενα χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v