Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Viohalco: Νέος επικεφαλής στρατηγικής και ανάπτυξης ο Νικ. Μαρίου

Η Viohalco ανακοίνωσε την τοποθέτηση του κ. Νικολάου Μαρίου ως Επικεφαλής Στρατηγικής και Ανάπτυξης των εταιρειών της Viohalco και του κ. Γεωργίου Μίχου στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του κλάδου χάλυβα.

Viohalco: Νέος επικεφαλής στρατηγικής και ανάπτυξης ο Νικ. Μαρίου

Η Viohalco βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από την 1η Σεπτεμβρίου 2021 ο κ. Νικόλαος Μαρίου, μέχρι σήμερα επικεφαλής του κλάδου χάλυβα, αναλαμβάνει τη θέση του Επικεφαλής Στρατηγικής και Ανάπτυξης των εταιρειών της Viοhalco. Μέσω του νέου του ρόλου, ο κ. Μαρίου θα είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση της στρατηγικής επιχειρηματικής ανάπτυξης των εταιρειών της Viοhalco.

Ο κ. Μαρίου, κατά τη μακρά θητεία του στη Διοίκηση του κλάδου χάλυβα, συνέβαλε σημαντικά στην καθιέρωση της Σιδενόρ ως ηγέτη στην αγορά χάλυβα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Παράλληλα ο κ. Γεώργιος Μίχος, με πολυετή εμπειρία στον βιομηχανικό κλάδο, θα αντικαταστήσει τον κ. Μαρίου, αναλαμβάνοντας τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του κλάδου χάλυβα. Ο κ. Μίχος είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος πτυχίου MBA από το Harvard Business School, ενώ έχει περισσότερα από 17 χρόνια ανώτερης διοικητικής εμπειρίας στον Όμιλο Lafarge/Holcim στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v