Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Real Estate: Ανοδος 20,7% στις συναλλαγές της RE/ΜAX το πρώτο εξάμηνο

Η κτηματομεσιτική RE/MAX σημείωσε αύξηση στις πωλήσεις (τζίρος) του δικτύου της πανελλαδικά μεγέθους 21.2% και στις συναλλαγές (πράξεις) 20,7% το 1ο εξάμηνο του 2021 συγκριτικά με το αντίστοιχο της προηγούμενης χρονιάς.

Real Estate: Ανοδος 20,7% στις συναλλαγές της RE/ΜAX το πρώτο εξάμηνο

Η εγχώρια αγορά ακινήτων την τελευταία πενταετία κινούνταν σε μια σταθερά, ανοδική τροχιά. Το τοπίο άρχισε να αλλάζει το 2020, ως αποτέλεσμα της υγειονομικής κρίσης που προκλήθηκε από την πανδημία του κορονοϊού. Οι πρωτοφανείς συνθήκες που επικράτησαν και εξακολουθούν να επικρατούν, δεν ήταν δυνατόν να αφήσουν ανεπηρέαστο τον τομέα του real estate και την ελληνική οικονομία στο σύνολο της.

Ωστόσο, παρά τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα και το «πάγωμα» σημαντικού ποσοστού των επενδυτικών σχεδίων, οι αριθμοί δείχνουν πώς μπορούμε να κοιτάζουμε την επόμενη μέρα του real estate στην χώρα μας με αισιοδοξία: η κτηματομεσιτική RE/MAX σημείωσε αύξηση στις πωλήσεις (τζίρος) του δικτύου της πανελλαδικά μεγέθους 21.2% και στις συναλλαγές (πράξεις) 20,7% το 1ο εξάμηνο του 2021 συγκριτικά με το αντίστοιχο της προηγούμενης χρονιάς.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v