Η Rocket «απαντά» στην efood ανοίγοντας θέσεις εργασίας αορίστου χρόνου

Eπεκτείνει την επένδυση και τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα η υπηρεσία online παραγγελίας και διανομής φαγητού. Aνοίγει 500 νέες θέσεις απασχόλησης και δηλώνει ότι θα παρέχει όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο.

Η Rocket «απαντά» στην efood ανοίγοντας θέσεις εργασίας αορίστου χρόνου

Η Rocket γίνεται η πρώτη υπηρεσία online παραγγελίας και διανομής φαγητού στην Ελλάδα, που προχωρά σε υπογραφή συμβάσεων μισθωτής εργασίας αορίστου χρόνου με τους νέους διανομείς της αυτή την εβδομάδα.

Με νόμιμη υπόσταση και γραφεία στην Ελλάδα, η Rocket σκοπεύει να αυξήσει τοπικά το εργατικό της δυναμικό και τον στόλο της, έχοντας ως στόχο να ανοίξει έως και 500 νέες θέσεις εργασίας μέχρι το τέλος του 2021.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, μετά το επιτυχημένο της λανσάρισμα σε Ουκρανία, Ολλανδία, Κύπρο και Γαλλία, η Rocket, από τον Ιούλιο του 2021 που έκανε την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά μέχρι σήμερα, είδε τον όγκο παραγγελιών της να διπλασιάζεται μέσα σε μόλις δύο μήνες και τη δημοφιλία της να αυξάνεται ραγδαία, καθώς η υπηρεσία γίνεται διαθέσιμη σε ολοένα και περισσότερες περιοχές και προάστια της Αθήνας.

Στο πλαίσιο της ταχύτατης ανάπτυξής της διεθνώς, η Rocket επενδύει στην εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της, προσφέροντας όλα τα προνόμια που εγγυώνται μια σύγχρονη εργασιακή εμπειρία. Όπως αναφέρει, έχοντας θέσει ως προτεραιότητα να προσφέρει βέλτιστη εμπειρία όχι μόνο στους πελάτες αλλά και στους εργαζόμενούς της, η Rocket -αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των διανομέων της, οι οποίοι αποτελούν κεντρικό πυρήνα της υπηρεσίας και ζωτικό κομμάτι της εταιρείας- προχωρά σε υπογραφή συμβάσεων μισθωτής εργασίας αορίστου χρόνου, με τους νέους διανομείς της.

Η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να παρέχει σε όλους τους διανομείς της όλα τα προβλεπόμενα από τον νόμο προνόμια που ήδη απολαμβάνουν και φυσικά να διασφαλίζει την προστασία των δικαιωμάτων τους.

Την απόφαση της εταιρείας σχολιάζει ο Νίκος Χατζηδάκης, Regional Expansion Manager της εταιρείας: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την πορεία μας στην Ελλάδα μέχρι στιγμής και ανυπομονούμε να δούμε την κοινότητα της Rocket να μεγαλώνει και να ανθίζει. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία θα προχωρήσει άμεσα σε νέες προσλήψεις και όπως είναι λογικό, θα αυξήσει τον στόλο διανομέων της, οι οποίοι αποτελούν κεντρικό πυρήνα της υπηρεσίας και ζωτικό κομμάτι της επιχείρησης. Ως μισθωτοί της Rocket, οι διανομείς φυσικά θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν πλήρη προνόμια και δικαιώματα, ασφαλιστική κάλυψη κ.ο.κ.».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v