Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ElvalHalcor: Στο 2,4-2,9% το εύρος απόδοσης του ομολόγου

Η δημόσια προσφορά θα ξεκινήσει αύριο 10 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου. Η πρόσκληση στο επενδυτικό κοινό.

ElvalHalcor: Στο 2,4-2,9% το εύρος απόδοσης του ομολόγου

Το εύρος απόδοσης για το επταετές ομόλογο των 250 εκατ. ευρώ έδωσε στη δημοσιότητα η ElvalHalcor

Σημειώνεται ότι η δημόσια προσφορά θα ξεκινήσει αύριο 10 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου. 

Το εύρος απόδοσης διαμορφώνεται στο 2,4-2,9%. 

Οι Ομολογίες θα διατεθούν προς κάλυψη μέσω Δημόσιας Προσφοράς εντός της Ελληνικής Επικράτειας στο σύνολο του επενδυτικού κοινού, ήτοι σε ειδικούς και ιδιώτες επενδυτές, εντός περιόδου τριών (3) εργάσιμων ημερών κατά την οποία θα διεξαχθεί η κάλυψη του Ομολογιακού Δανείου, με χρήση της υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών  θα καταχωρηθούν στο Σ.Α.Τ. και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η τιμή διάθεσης ανά Ομολογία έχει οριστεί στο άρτιο, ήτοι σε €1.000 ανά Ομολογία.

Ο προσδιορισμός της απόδοσης και του επιτοκίου των Ομολογιών θα γίνει με τη διαδικασία του βιβλίου προσφορών («Book Building»), το οποίο θα τηρηθεί από τους Συντονιστές Κύριους Αναδόχους και θα διενεργηθεί μέσω της διαδικασίας Η.ΒΙ.Π. Στη Διαδικασία Η.ΒΙ.Π. συμμετέχουν αποκλειστικά Ειδικοί Επενδυτές.

Περαιτέρω, το Επιτόκιο και η τελική απόδοση θα καθοριστεί από τους Συντονιστές Κύριους Αναδόχους με τη διαδικασία Η.ΒΙ.Π., σύμφωνα με τα ειδικότερα σχετικά οριζόμενα στο Ενημερωτικό Δελτίο, θα εγκριθούν από εξουσιοδοτημένο από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εκδότριας πρόσωπο και θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της Εταιρείας και στον διαδικτυακό τόπο του Χρηματιστηρίου Αθηνών το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την περίοδο της Δημόσιας Προσφοράς.

Η τελική απόδοση και το Επιτόκιο θα γνωστοποιηθούν στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και θα δημοσιευθούν στον διαδικτυακό τόπο της Εκδότριας και του Χ.Α. το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Προσφοράς.

Το Επιτόκιο και η Τιμή Διάθεσης θα είναι κοινά για όλους τους επενδυτές, Ειδικούς Επενδυτές και Ιδιώτες Επενδυτές, που θα συμμετάσχουν στη διάθεση Ομολογιών με Δημόσια Προσφορά.

*Δείτε την ανακοίνωση - πρόσκληση στο επενδυτικό κοινό στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό". 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v