Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Premia Properties: Στις 10/12 η ΕΓΣ για την μετατροπή σε ΑΕΕΑΠ

Οι μέτοχοι καλούνται να λάβουν απόφαση για την μετατροπή της εταιρείας σε ΑΕΕΑΠ καθώς και για τη θέσπιση προγράμματος δωρεάν διάθεσης μετοχών σε μέλη του ΔΣ και στο προσωπικό.

Premia Properties: Στις 10/12 η ΕΓΣ για την μετατροπή σε ΑΕΕΑΠ

Για το θέμα της μετατροπής σε Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία καλούνται να αποφασίσουν οι μέτοχοι της Premia Properties στην έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Λήψη απόφασης περί θέσπισης προγράμματος δωρεάν διάθεσης μετοχών, κατ’ άρθ. 114 του Ν. 4548/2018, σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στο προσωπικό της Εταιρείας βάσει απόδοσης. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει τους ειδικότερους όρους του προγράμματος, κατ’ άρθ. 114 Ν. 4548/2018.

 2. Τροποποίηση Πολιτικής Αποδοχών άρθρων 110‐111 Ν. 4548/2018 και σχετικών διατάξεων του ν.4706/2020.

 3. Έγκριση απόφασης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την υποβολή στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αίτησης αδειοδότησης της Εταιρείας ως Ανώνυμης Εταιρείας Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (εφεξής Α.Ε.Ε.Α.Π.), και αίτησης αδειοδότησης ως Οργανισμού Εναλλακτικών Επενδύσεων (εφεξής Ο.Ε.Ε.) και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων.

 4. Τροποποίηση των άρθρων 17 παρ. 3, 23 και 25 παρ. 4 του Καταστατικού της Εταιρίας αναφορικά με τον τρόπο συνεδριάσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και την επικύρωση αντιγράφων των πρακτικών των Γενικών Συνελεύσεων και του Διοικητικού Συμβουλίου.

 Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας καλούνται οι μέτοχοι σε επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 17η Δεκεμβρίου 2021.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v