Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Cisco Collaboration Partner of the Year 2021» και «Webex Rising Star» η Space Hellas

Η διάκριση αυτή συνιστά αναγνώριση από τη Cisco της ξεχωριστής θέσης που κατέχει η Space Hellas χάριν στην εντυπωσιακή επίτευξη των στόχων της.

«Cisco Collaboration Partner of the Year 2021» και «Webex Rising Star» η Space Hellas

Η Space Hellas έλαβε το βραβείο: “Cisco Collaboration Partner of the Year”, κατά τη διάρκεια του Cisco Partner Summit 2021 που διεξήχθη ψηφιακά στις 10 Νοεμβρίου. Η διάκριση αυτή συνιστά αναγνώριση από τη Cisco της ξεχωριστής θέσης που κατέχει η Space Hellas χάριν στην εντυπωσιακή επίτευξη των στόχων της και την τοποθετεί στην πρώτη θέση μεταξύ των συνεργατών της για την περιοχή Europe South Theater/Greece, Cyprus & Malta.

Η εταιρεία τιμήθηκε πρόσφατα και με τη σημαντική διάκριση “Webex Rising Star” για την περιοχή EMEAR.

Οπως επισημαίνει στην σχετική της ανακοίνωση, οι παραπάνω σημαντικές βραβεύσεις αποδεικνύουν έμπρακτα την αναγνώριση της Cisco στις επιδόσεις της Space Hellas, για την ανάπτυξη συνεχώς νέων καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών, όπως Collaboration, Video Analytics και Web Intelligence. Η επιτυχία της Space Hellas στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, δημιούργησε εντυπωσιακή ανάπτυξη στην επιχειρηματική συνεργασία της με τη Cisco. Οι τιμητικές διακρίσεις επιβραβεύουν τη στρατηγική επιλογή της Space Hellas να είναι ανταγωνιστική στις λύσεις Cisco διεθνώς και να καινοτομεί σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία και την άψογη εξυπηρέτηση που παρέχει το πιστοποιημένο ανθρώπινο δυναμικό της.

Η Space Hellas σε ένα δυναμικά μεταβαλλόμενο περιβάλλον βρίσκεται και φέτος μεταξύ των επιλεγμένων συνεργατών της Cisco τους οποίους τιμά με τα βραβεία της, για την υποδειγματική συνεργασία που επιδεικνύουν και τα άριστα επιχειρησιακά αποτελέσματα που επιτυγχάνουν. Η Space Hellas είναι Cisco Gold Certified Partner, η συνεργασία των δύο εταιρειών ξεπερνά τα 20 έτη και έχει να επιδείξει πολλά και σημαντικά έργα. Οι πολλαπλές τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει η Space Hellas σε όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης συνεργασίας της με τη Cisco αποτελούν δέσμευση προς όφελος των πολυάριθμων πελατών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v