Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενισχύει τους σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι η Εθνική Τράπεζα

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, η Εθνική Τράπεζα παρέδωσε στο Δήμο Μίνωα Πεδιάδας 200 οικιακές συσκευές για τους πληγέντες κατοίκους

Ενισχύει τους σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι η Εθνική Τράπεζα

Η Εθνική Τράπεζα διέθεσε 200 επιτραπέζιες κουζίνες για τη στήριξη των πληγέντων του Αρκαλοχωρίου, του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος Κρήτης, οι οποίοι υπέστησαν σημαντικές ζημιές από τον καταστροφικό σεισμό του Σεπτεμβρίου.

Σε πρόσφατο ταξίδι που πραγματοποίησε η Διοίκηση της Εθνικής στην Κρήτη, η Γενική Διευθύντρια της Τράπεζας Χριστίνα Θεοφιλίδη, επισκέφτηκε το Αρκαλοχώρι και διαπίστωσε από κοντά την καταστροφή που βίωσαν οι περισσότερες οικογένειες της περιοχής.

Η Διοίκηση της Εθνικής, εκφράζοντας τη βούληση να βοηθήσει τις οικογένειες αυτές, συζήτησε τους τρόπους που θα μπορούσε να συμβάλλει για την ανακούφιση των σεισμόπληκτων αυτό το δύσκολο διάστημα. Σε αυτό το πλαίσιο αποφασίστηκε, μετά από πρόταση του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη, να καλυφθεί η ανάγκη για προμήθεια οικιακού εξοπλισμού στους πληγέντες.

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, η Εθνική Τράπεζα παρέδωσε στο Δήμο Μίνωα Πεδιάδας 200 οικιακές συσκευές για τους πληγέντες κατοίκους. Η παράδοση έγινε από τον Περιφερειακό Διευθυντή Κρήτης της Εθνικής Τράπεζας Γιώργο Περάκη, σε ειδική εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμαρχος Μ.Φραγκάκης.

Η Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής Χριστίνα Θεοφιλίδη δήλωσε σχετικά με την ενίσχυση και τη στήριξη των σεισμόπληκτων του Αρκαλοχωρίου:

«Η Εθνική Τράπεζα διατηρεί κατάστημα στο Αρκαλοχώρι και εξυπηρετεί με συνέπεια και σταθερότητα τους κατοίκους και τις μικρές επιχειρήσεις της περιοχής. Τα στελέχη της Εθνικής φρόντισαν να εξασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος άμεσα, παρά τις ζημιές που αρχικά υπέστη και βρέθηκαν κοντά στους κατοίκους από την πρώτη στιγμή.

Η Εθνική μας Τράπεζα αποδεικνύει έμπρακτα εδώ και 180 χρόνια ότι ένας μεγάλος οργανισμός μπορεί να αντιλαμβάνεται την ανθρώπινη ανάγκη και να αναλαμβάνει άμεσα πρωτοβουλίες για την κάλυψη της. Αυτό κάναμε για μια ακόμα φορά, με στόχο να ανακουφίσουμε τους κατοίκους του Αρκαλοχωρίου που ταλαιπωρούνται μετά τις καταστροφές που προκάλεσαν οι τελευταίο σεισμοί. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Φραγκάκη για την συνεργασία και την αμεσότητα που επέδειξε».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v