Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Ο Παναγιώτης Λώλος αναλαμβάνει και Γενικός Διευθυντής του Κλάδου Χαλκού

Ο κ. Παναγιώτης Λώλος είναι Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, μέλος των Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ – Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη και μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ, στην Επιτροπή Εξωστρέφειας του οποίου προεδρεύει.

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Ο Παναγιώτης Λώλος αναλαμβάνει και Γενικός Διευθυντής του Κλάδου Χαλκού

Η «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.» ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, στη συνεδρίασή του της 29.11.2021, όρισε, ως νέο Γενικό Διευθυντή του Κλάδου Χαλκού, τον κ. Παναγιώτη Λώλο του Χαραλάμπους, ο οποίος θα ασκεί παράλληλα και τα μέχρι σήμερα καθήκοντά του, ως Γενικός Διευθυντής του Τομέα Σωλήνων Χαλκού.

Στην ίδια ανωτέρω συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας εξέλεξε τον κ. Παναγιώτη Λώλο του Χαραλάμπους και ως εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Περικλή Σαπουντζή.

Ο κ. Παναγιώτης Λώλος  γεννήθηκε το 1972. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και διεθνείς σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ έλαβε Μaster of Arts από το North Carolina State University των ΗΠΑ και MBA από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Από το 2001 εργάζεται ως στέλεχος στον χώρο της βιομηχανίας, ενώ από το 2020 κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Τομέα Διέλασης Χαλκού και Κραμάτων της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.

Είναι Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, μέλος των Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ – Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη και μέλος του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ, στην Επιτροπή Εξωστρέφειας του οποίου προεδρεύει.

Ο μέχρι σήμερα Γενικός Διευθυντής του Κλάδου Χαλκού και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, κ. Περικλής Σαπουντζής, ορίστηκε, στην ίδια ανωτέρω συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ως Σύμβουλος Διοίκησης του Ομίλου της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. για το εφεξής χρονικό διάστημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v