Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Προσφέρει 100.000 μερίδες φαγητού μέσω του «Μπορούμε»

Ο Όμιλος Σαράντη μέσω του SANITAS θα προσφέρει 100.000 μερίδες φαγητού & πάνω από 6.000 προϊόντα συσκευασίας φαγητού στο Ίδρυμα Γαλήνη που εξυπηρετεί καθημερινά 600 άτομα μέσω συσσιτίου, καθώς και στο Κοινωνικό Μαγειρείο Αγίας Παρασκευής

Σαράντης: Προσφέρει 100.000 μερίδες φαγητού μέσω του «Μπορούμε»

Ο Όμιλος Σαράντη, μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων με σημαντική διεθνή παρουσία με κορυφαία brands και συνεργασίες, παραμένει για μία ακόμα χρονιά πιστός στη δέσμευσή του για στήριξη της ελληνικής κοινωνίας μέσα από πράξεις αγάπης και προσφοράς. Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, ο Όμιλος μέσω του brand SANITAS, το οποίο κατέχει στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιό του, στηρίζει έμπρακτα το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Μπορούμε» για τη μείωση της σπατάλης του φαγητού, με στόχο καμία μερίδα φαγητού να μην πάει χαμένη, κάνοντας αυτές τις γιορτές πιο προσιτές και ανθρώπινες για όλους.

Μέσα από αυτή την πράξη ευθύνης και αγάπης, ο Όμιλος Σαράντη και το SANITAS θα καλύψουν τις ανάγκες Φορέων και Οργανισμών που απευθύνονται σε κοινωνικά αποκλεισμένες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, για 5η συνεχόμενη φορά, ο Όμιλος Σαράντη μέσω του SANITAS θα προσφέρει 100.000 μερίδες φαγητού & πάνω από 6.000 προϊόντα συσκευασίας φαγητού στο Ίδρυμα Γαλήνη που εξυπηρετεί καθημερινά 600 άτομα μέσω συσσιτίου, καθώς και στο Κοινωνικό Μαγειρείο Αγίας Παρασκευής, που φροντίζει καθημερινά να καλύπτει τις ανάγκες 120 ανθρώπων.

Οι πράξεις κοινωνικής ευθύνης, σε μια συγκυρία που η ανάγκη για υποστήριξη ευπαθών ομάδων και η ενίσχυση του βιοτικού τους επιπέδου παραμένουν ιδιαίτερα αυξημένες λόγω της πανδημίας, αποτελούν μονόδρομο για τον Όμιλο Σαράντη και το SANITAS. Η προσφορά και η ενίσχυση όσων το έχουν πραγματικά ανάγκη βρίσκεται, άλλωστε, στο DNA του Ομίλου και των brands που κατέχει στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιό του και με προτεραιότητα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας ο Όμιλος θα συνεχίσει τις κοινωνικές δράσεις προσφοράς του, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v