Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανδρομέδα: Στις 25/2 η ΓΣ για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι του ποσού των €8.273.430, με καταβολή μετρητών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων για την έκδοση μέχρι 2.406.816 νέων κοινών ονομαστικών, μετά ψήφου, μετοχών ονομαστικής αξίας €3,4375 η κάθε μία, σε αναλογία τρεις Νέες Μετοχές για κάθε δύο παλαιές.

Ανδρομέδα: Στις 25/2 η ΓΣ για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Alpha Trust - Ανδρομέδα στις 25 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:30, στα γραφεία της διαχειρίστριας εταιρίας ALPHA TRUST Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων στην Κηφισιά, οδός Τατοΐου αρ. 21, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Παράταση της διάρκειας της Εταιρίας.

2. Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού της Εταιρίας.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων της Εταιρίας, και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών, μετά ψήφου, μετοχών. Παροχή εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας.

5. Επαναπροσδιορισμός του είδους της Επιτροπής Ελέγχου.

6. Λοιπά θέματα – Ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση αναβολής ή ματαίωσης ή μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας, για το σύνολο ή για ορισμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, κατά τη συνεδρίαση της 25ης Φεβρουαρίου 2022, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 4 η Μαρτίου 2022, ημέρα Παρασκεύη και ώρα 09:30, στα γραφεία της διαχειρίστριας εταιρίας ALPHA TRUST Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων στην Κηφισιά, οδός Τατοΐου αρ.21.

Έκθεση ΔΣ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας αποφάσισε να προτείνει προς τη Γενική Συνέλευση τα ακόλουθα:

(α) Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας μέχρι του ποσού των 8.273.430 €, με καταβολή μετρητών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων της Εταιρίας, σύμφωνα με το άρθρο 26 του Ν. 4548/2018, όπως ισχύει, και την έκδοση μέχρι 2.406.816 νέων κοινών ονομαστικών, μετά ψήφου, μετοχών ονομαστικής αξίας 3,4375 € η κάθε μία, σε αναλογία τρεις (3) Νέες Μετοχές για κάθε δύο (2) παλαιές μετοχές και τιμή διάθεσης που θα οριστεί με νεότερη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποκλειομένης της έκδοσης κλασμάτων των Νέων Μετοχών.

(β) Οι Νέες Μετοχές να διατεθούν μέσω δημόσιας προσφοράς με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, κατόπιν έγκρισης από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και δημοσίευσης από την Εταιρία ενημερωτικού δελτίου, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2017/1129, τους κατ’ εξουσιοδότηση Κανονισμούς (ΕΕ) 2019/979 και 2019/980, τον Ν. 4706/2020 και τις εκτελεστικές αποφάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως ισχύουν.

* Η έκθεση του ΔΣ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Ανδρομέδα, δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v