Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου από Eurobank

Συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες και περιοχές της χώρας στοχεύει η νέα κίνηση της διοίκησης. Η επιλογή του εφάπαξ ή της αναγκαστικής άδειας δύο ετών. Ποιοι μπορούν να επιλέξουν τριετή άδεια. Το μπόνους για γρήγορη απάντηση.

Νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου από Eurobank

Στοχευμένο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου ανακοίνωσε η Eurobank, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή έως 28 Φεβρουαρίου (προσφέρεται όμως bonus σε όσους απαντήσουν έως 16 Φεβρουαρίου). Το πρόγραμμα εστιάζει σε μεγαλύτερης ηλικίας εργαζόμενους σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας και προβλέπει τρεις επιλογές και μέγιστη αποζημίωση έως 140.000 ευρώ.

Πηγές της τράπεζας εξηγούν ότι δίνεται προτεραιότητα και κίνητρα σε διευθύνσεις της τράπεζας που τρέχει με ταχείς ρυθμούς η ψηφιοποίηση ή σε γεωγραφικές περιοχές όπου υπάρχει ήδη υπερβάλλον προσωπικό,
δηλαδή σε χώρους που η πίεση περιορισμών από τα ήδη υπερβάλλον προσωπικό θα ενταθεί, είτε λόγω της ψηφιοποίησης, είτε λόγω του περιορισμού του δικτύου. Συμπληρώνουν ότι η κίνηση είναι σε απόλυτη συνάρτηση με τη στροφή των πελατών σε ψηφιακές υπηρεσίες και προϊόντα

Ειδικά στις περιοχές που έχουν υψηλότερα κίνητρα, το πακέτο φθάνει μέχρι και 52 μικτούς μισθούς (από τους 42 μισθούς που προβλέπει το βασικό πρόγραμμα) Δηλαδή μπορεί να πει κανείς ότι έτσι καλύπτονται έτσι 3,5 – 4 χρόνια αμοιβόμενης εργασίας.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα καλούνται να επιλέξουν μεταξύ των παρακάτω
παροχών:

1. ΕΦΑΠΑΞ

Παροχή ενός συνολικού ποσού (Εφάπαξ), που θα καταβληθεί σε προκαθορισμένη ημερομηνία και πάντως όχι αργότερα από την ημερομηνία αποχώρησής τους.

2. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ 2 ΕΤΩΝ

Παροχή μιας σταδιακής μηνιαίας καταβολής μικτών μισθών και εργοδοτικών εισφορών για τα επόμενα 2 έτη, λαμβάνοντας παράλληλα Αναγκαστική Άδεια για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, πλέον ενός εφάπαξ ποσού (ποσοστό επί του Εφάπαξ ποσού) που θα καταβληθεί με την έναρξη της αναγκαστικής άδειας.

3. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ 3 ΕΤΩΝ

Αποκλειστικά όσοι είναι γεννημένοι πριν την 02.01.1969 θα έχουν την εξής επιπλέον επιλογή: Παροχή μιας σταδιακής μηνιαίας καταβολής μικτών μισθών και εργοδοτικών εισφορών για τα επόμενα 3 έτη, λαμβάνοντας παράλληλα Αναγκαστική Άδεια για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πλέον ενός εφάπαξ ποσού (ποσοστό επί του Εφάπαξ ποσού) που θα καταβληθεί με την έναρξη της αναγκαστικής άδειας.

* Δείτε όλες τις πληροφορίες για τους εργαζόμενους που μπορούν να μετέχουν, τα ποσά που θα εισπράξουν και τις επιμέρους ρυθμίσεις στη στήλη Συνοδευτικό Υλικό

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v