Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Profile Centevo χορηγός του Fondmarknadsdagen 2022 στη Σουηδία

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Fond & Bank σε συνεργασία με την Dagens industry και απευθύνεται κυρίως σε εταιρείες Fund Management, αλλά και σε τράπεζες και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

H Profile Centevo χορηγός του Fondmarknadsdagen 2022 στη Σουηδία

Η Profile Centevo, κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης λύσεων για Asset/Fund Management στη Σκανδιναβία, θα είναι χορηγός του Fondmarknadsdagen, που θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου στο Courtyard by Marriott της Στοκχόλμης, στη Σουηδία Το συνέδριο διοργανώνεται από την Fond & Bank σε συνεργασία με την Dagens industry και απευθύνεται κυρίως σε εταιρείες Fund Management, αλλά και σε τράπεζες και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, σημαντικά στελέχη της αγοράς θα αναλύσουν θέματα που αφορούν στη στρατηγική, τη συμμόρφωση και τη βιωσιμότητα του κλάδου, καθώς επίσης και τη διαχείριση των νομικών διαδικασιών των οργανισμών. Η Profile Centevo προσφέρει ανεξάρτητες, cloud-based και ολοκληρωμένες Asset Management λύσεις για Wealth Managers, Fund Managers και Τράπεζες στη Σκανδιναβία.

Η Centevo είναι μέλος του Profile Group, που ηγείται στην ανάπτυξη λογισμικού, προσφέροντας διεθνώς αναγνωρισμένες λύσεις για τους κλάδους της Διαχείρισης Επενδύσεων και της Τραπεζικής. Διαθέτει γραφεία στα κυριότερα παγκόσμια επιχειρηματικά κέντρα, στην Ευρώπη, στην Αμερική, στη Μέση Ανατολή στην Ασία και την Αφρική, κι έχει παρουσία σε 45 χώρες.

Στο περίπτερο, τα στελέχη της Centevo θα συζητήσουν με τους συνέδρους σχετικά με τις εξελίξεις του χώρου, το εύρος των νέων, εξελιγμένων λύσεων του ομίλου και τη διεθνή προσέγγιση που προσφέρει η εταιρεία, υποστηρίζοντας τις ανάγκες της τοπικής αγοράς στον τομέα του Fund Management. Το Centevo Suite ενισχύει τους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς παρέχοντας δυνατότητες για πλήρη αυτοματοποίηση και βελτιστοποίηση των καθημερινών διαδικασιών, με τη χρήση ενός εύκολου και μοντέρνου interface.

Οι λειτουργίες και υπηρεσίες του Centevo Suite αναβαθμίζονται συνεχώς, πάντα σε στενή συνεργασία με τους πελάτες, ενώ η διαδικασία υλοποίησης ακολουθεί agile μεθοδολογίες, διασφαλίζοντας γρήγορη ολοκλήρωση των έργων. Η πλατφόρμα είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη για να ανταποκριθεί στις ποικίλες ανάγκες της αγοράς, ενώ όλες οι λύσεις είναι διαθέσιμες στο Cloud, συγκροτώντας μια προσιτή εναλλακτική, με υψηλή επεκτασιμότητα και ασφάλεια.

Το Centevo Suite υποστηρίζει τους τομείς Asset, Fund, Portfolio Management, Pension Funds και Family Offices, προσφέροντας mobile-first δυνατότητες για τις λύσεις που απευθύνονται στους τελικούς πελάτες, όπως επίσης και για τις λύσεις διασύνδεσης και back-office. Η καινοτόμος τεχνολογία, η ευέλικτη παροχή των υπηρεσιών και η αυτοματοποίηση, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία στην Σκανδιναβική αγορά, εξασφαλίζουν πλήρη υποστήριξη στις ανάγκες των πελατών. Επιπλέον, η πλατφόρμα αναπτύσσεται διαρκώς μέσω αυτόματων release λογισμικού, μειώνοντας το lead time και βελτιστοποιώντας το τελικό αποτέλεσμα.

Στο συνέδριο, η Profile Centevo θα παρουσιάσει επίσης τη νέα της εταιρική ταυτότητα, ως μέρος του rebranding που βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v