Προσπάθειες «νεκρανάστασης» της πλατφόρμας Rocket

Προσδοκίες για επανεξέταση της δραστηριότητας στην Ελλάδα καλλιεργούν διοικητικά στελέχη. Χωρίς ενημέρωση οι εργαζόμενοι.

Προσπάθειες «νεκρανάστασης» της πλατφόρμας Rocket

Δεύτερες σκέψεις φαίνεται ότι κάνει η ομάδα της Rocket στην Ελλάδα, καθώς δύο 24ωρα μετά την ενημέρωση των εργαζομένων, συνεργατών-διανομέων ότι διακόπτει τη δραστηριότητά της φέρεται να επανεκτιμά την κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διοικητικά στελέχη προαναγγέλλουν ενημέρωση για τα σχέδιά τους στην Αθήνα, σύντομα ενώ η εταιρεία φέρεται να εξυπηρετεί μόνο καταστήματα με δικούς τους διανομείς. Πηγές στην εταιρεία αναφέρουν ότι γίνεται προσπάθεια να βρεθεί νέος επενδυτής και κεφάλαια.

Την ίδια ώρα οι επιτελείς της εταιρείας δεν έχουν καθησυχάσει επισήμως τους εργαζόμενους με κάποιο μήνυμα/ανακοίνωση για το πως θα λάβουν τα δεδουλευμένα τους. Ειδικότερα, η εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού που είχε αναλάβει τις προσλήψεις των πρώτων διανομέων (Randstad) προωθεί ήδη την πληρωμή τους παρέχοντάς τους τη σχετική ενημέρωση. Οι υπόλοιποι, με συμβάσεις αορίστου χρόνου, περιμένουν, χωρίς νεότερη ενημέρωση από αυτή που αφορούσε τη διακοπή της δραστηριότητας λόγω των προβλημάτων ρευστότητας που προκάλεσε η υπαναχώρηση του βασικότερου Ουκρανού μετόχου -και η οποία οδήγησε στην αποχώρηση του σήματος από τις ευρωπαϊκές αγορές.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η εταιρεία Rocket Delivery συνεχίζει τη λειτουργία της στην Αθήνα μετά από διακοπή 72 ωρών για τεχνικούς λόγους και εξετάζει τη θέση της στην ελληνική αγορά με γνώμονα τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, την ικανοποίηση των καταναλωτών και το σεβασμό προς τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Η επανέναρξη λειτουργίας θα γίνει από αύριο Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022.

Η Rocket Group λειτουργεί σε αυτή τη φάση σε εύθραυστο επιχειρηματικό περιβάλλον λόγω και των πρόσφατων εξελίξεων στην Ουκρανία. Η διοικητική ομάδα της Rocket Delivery στην Ελλάδα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή συνέχιση της δραστηριότητάς της και θα ενημερώσει τους συνεργάτες της και το κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Rocket Delivery, λειτουργεί εξ αρχής ως ανεξάρτητη νομική οντότητα στην Ελλάδα, με διαφορετική μετοχική σύνθεση από αυτή του ουκρανικού ομίλου και βασίζεται στο διεθνή όμιλο μόνο για την τεχνική υποστήριξη της εφαρμογής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v