Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΔΜΗΕ: Ανανεώθηκε η θητεία του CEO Μανούσου Μανουσάκη

Στο «τιμόνι» της εταιρίας για τρία ακόμη χρόνια ο διευθύνων σύμβουλος Μανούσος Μανουσάκης, μετά από σχετική ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης. Τι δήλωσε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΔΣ Δ. Βαχτσιαβάνος.

ΑΔΜΗΕ: Ανανεώθηκε η θητεία του CEO Μανούσου Μανουσάκη

Η τριετής ανανέωση της θητείας του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Μάνου Μανουσάκη αποφασίστηκε ομόφωνα κατά τη σημερινή Γενική Συνέλευση των Μετόχων του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ).

Με την απόφαση αυτή, το σύνολο των Μετόχων του Διαχειριστή αναγνωρίζει έμπρακτα την ιδιαίτερα επιτυχημένη θητεία της παρούσας Διοίκησης η οποία, με επικεφαλής τον κ. Μάνο Μανουσάκη, έφερε εις πέρας έργα στρατηγικής σημασίας και υψηλών απαιτήσεων, ανταποκρινόμενη με αποτελεσματικότητα στις αυξημένες προκλήσεις των τελευταίων ετών.

Κατά τη Γενική Συνέλευση, οι Μέτοχοι επιβεβαίωσαν εκ νέου την πρόθεσή τους να εδραιώσουν τη συνεργασία τους σε ακόμη πιο στέρεες βάσεις στο μέλλον, με κοινό στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του ΑΔΜΗΕ.

Η Διοίκηση του Διαχειριστή, με την πλήρη εμπιστοσύνη και στήριξη των Μετόχων, γυρίζει σελίδα και συνεχίζει απερίσπαστη την υλοποίηση του φιλόδοξου επενδυτικού της προγράμματος, καταλήγει η σχετική εταιρική ανακοίνωση.

Η χρηματιστηριακή ανακοίνωση

Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ενημερώνει ότι την Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022, πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της συγγενούς εταιρείας, ΑΔΜΗΕ ΑΕ, και συγκεκριμένα των εταιρειών:

• ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. (κατόχος ποσοστού 51%),

• ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. (κάτοχος ποσοστού 25%) και

• State Grid Europe Limited (κάτοχος ποσοστού 24%)

με θέμα την επιλογή και τον διορισμό του κ. Μανούσου Μανουσάκη στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της συγγενούς εταιρείας, ΑΔΜΗΕ Α.Ε., για χρονικό διάστημα τριών ετών, με αφετηρία την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2022 και λήξη την αντιστοιχη ημερομηνία του έτους 2025.

Ο κ. Διαμαντής Βαχτσιαβάνος, Εκτελεστικός Πρόεδρος ΔΣ της Εταιρείας, δήλωσε: «Ο αποφασιστικός ρόλος και η συνεισφορά του Διαχειριστή στην ενεργειακή ασφάλεια της χώρας γίνεται ολοένα και περισσότερο κρίσιμος και παραμένει βασική μας προτεραιότητα. Η στενή και παραγωγική συνεργασία των μετόχων του Διαχειριστή, θέτει τη βάση για την συνέχιση μιας επιτυχημένης πορείας, που ξεκίνησε από τον εταιρικό μετασχηματισμό του ΑΔΜΗΕ και προχωρά με σταθερά και δυναμικά βήματα για την υλοποίηση του φιλόδοξου επενδυτικού του προγράμματος, πραγματοποιώντας ένα οραματικό σχέδιο για τις μεγάλες διασυνδέσεις, με ισχυρή δέσμευση για ένα ακόμη παραγωγικότερο μέλλον».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v