Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: H fintech Cirdan Capital, στο Ηνωμένο Βασίλειο, επιλέγει το Axia

«Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την Profile λόγω της ανταγωνιστικότητας των λύσεων της και συγκεκριμένα το Axia, λόγω της ευελιξίας, εύκολης προσαρμογής και διασύνδεσης που προσφέρει με τα υφιστάμενα συστήματα μας», δήλωσε ο κ Antonio De Negri, Founder και CEO της Cirdan Capital.

Profile: H fintech Cirdan Capital, στο Ηνωμένο Βασίλειο, επιλέγει το Axia

Η Profile  ανακοινώνει την επιλογή του διεθνώς αναγνωρισμένου συστήματος διαχείρισης επενδύσεων Axia από την Cirdan Capital, fintech εταιρεία με έδρα το Λονδίνο, για την επέκταση της λειτουργικότητας και των υπηρεσιών της τεχνολογικής πλατφόρμας της.

Η Cirdan Capital ιδρύθηκε το 2014 και εξειδικεύεται στην έκδοση structured επενδυτικών προϊόντων. Η συγκεκριμένη συνεργασία θα ενδυναμώσει την Cirdan Capital για να προσφέρει στους πελάτες της – επαγγελματίες επενδυτές, Private Banks, Wealth Managers και Family Offices – λύσεις που αξιοποιούν προηγμένες τεχνολογίες ώστε να μπορούν να παρέχουν με εύκολη πρόσβαση, ακόμα πιο προσωποποιημένες επενδυτικές προτάσεις. Το Axia Suite, βραβευμένο σύστημα διαχείρισης επενδύσεων, θα επεκτείνει και θα ενισχύσει την υφιστάμενη προηγμένη πλατφόρμα της Cirdan Capital σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στους πελάτες της σχετικά με τα capital markets, ενώ παράλληλα θα υποστηρίξει πλήρως την λειτουργικότητα της λύσης direct indexing, την οποία η Cirdan Capital θα παρουσιάσει στην αγορά της το δεύτερο μισό του έτους.

«Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την Profile λόγω της ανταγωνιστικότητας των λύσεων της και συγκεκριμένα το Axia, λόγω της ευελιξίας, εύκολης προσαρμογής και διασύνδεσης που προσφέρει με τα υφιστάμενα συστήματα μας. Η συγκεκριμένη συνεργασία μας επιτρέπει να διακριθούμε ως προτιμητέος συνεργάτης , για όλους τους financial providers που αναζητούν δομημένα προϊόντα και νέες λύσεις για τις κεφαλαιαγορές, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα των πελατών μας σε μια άκρως μεταβαλλόμενη αγορά» δήλωσε ο κ Antonio De Negri, Founder και CEO της Cirdan Capital.

Ο κ. Ευάγγελος Αγγελίδης, CEO της Profile, σχολιάζει «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την επιλογή του Axia, της διεθνούς πλατφόρμας διαχείρισης επενδύσεων από την Cirdan Capital, της fintech εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο, με σκοπό την ενίσχυση των εργασιών τους, ώστε να παρέχουν πιο προσωποποιημένες υπηρεσίες. Η πλατφόρμα της Profile εξελίσσεται διαρκώς προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευελιξία που απαιτείται για ανταγωνιστική κάλυψη και προσαρμογή στις απαιτήσεις τους».

Η Profile έχει πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων τεχνολογίας. Τις τελευταίες δεκαετίες η εταιρεία έχει αναπτύξει πολλές νέες λύσεις για την κάλυψη των τάσεων της αγοράς. Το Axia Suite αποτελεί την ναυαρχίδα του ομίλου καλύπτοντας επάξια όλες τις απαιτήσεις που αφορούν στη διαχείριση των επενδύσεων μιας εταιρείας από Asset, Wealth και Fund Management έως Family Offices, Βanking Custody και Private Βanking. Σκοπό έχει την παροχή εξειδικευμένων λύσεων στις ανάγκες των πελατών, αξιοποιώντας τις βέλτιστες πρακτικές και διεθνή μοντέλα ποιότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v