Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα χέρια των Αδελφών Σαράντη η ΑΓΝΟ έναντι €7,73 εκατ.

Το ακίνητο και τα σήματα θα περάσουν στα χέρια της Ελληνικά Γαλακτοκομεία το επόμενο 3μηνο, όπως δήλωσε στο Euro2day.gr o πρόεδρος της εταιρείας Δημήτρης Σαράντης. Το τίμημα απέχει πολύ από το ποσό που είχε βγει σε πλειστηριασμό το 2019.

Στα χέρια των Αδελφών Σαράντη η ΑΓΝΟ έναντι €7,73 εκατ.

Στον έλεγχο της Ελληνικά Γαλακτοκομεία, συμφερόντων της οικογένειας Σαράντη, περνά η ΑΓΝΟ έναντι 7,73 εκατ. ευρώ.

Όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στο Εuro2day.gr ο πρόεδρος της Ελληνικά Γαλακτοκομεία Δημήτρης Σαράντης, ο όμιλος τους ήταν ο μοναδικός που κατέβηκε στον διαγωνισμό.

Ο ίδιος απέφυγε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για το τι σκοπεύει να κάνει η οικογένεια Σαράντη τις εγκαταστάσεις της ΑΓΝΟ.

Όπως είπε: “Τώρα θα σκεφτούμε τι θα το κάνουμε. Έχουμε διαφορά σενάρια, υπάρχει χρόνος να σκεφτούμε τι θα κάνουμε”. Σύμφωνα με τον ίδιο το ακίνητο και τα σήματα της ΑΓΝΟ θα περάσουν στα χέρια της Ελληνικά Γαλακτοκομεία μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες.

Τα 7,73 εκατ. ευρώ απέχουν πολύ από τα 10 εκατ. ευρώ που είχε βγει σε πλειστηριασμό το 2019 μόνο οι εγκαταστάσεις της πτωχευμένης βιομηχανίας. Η ΑΓΝΟ είχε κατεβάσει ρολά το 2014 και ο πρώτος πλειστηριασμός, ο οποίος ήταν άγονος, είχε διενεργηθεί το 2016 με τιμή πρώτης προσφοράς τα 18,281 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v