Δυο όμορα οικόπεδα στη Μεταμόρφωση απέκτησε η Centric Συμμετοχών

Θυγατρική της εισηγμένης αναδείχτηκε ως υπερθεματιστής στον πλειστηριασμό εκποίησης με αποτέλεσμα να της κατακυρωθούν τα δύο οικόπεδα έναντι ποσού περίπου 1,7 εκατ. Ευρώ.

Δυο όμορα οικόπεδα στη Μεταμόρφωση απέκτησε η Centric Συμμετοχών

Η CENTRIC ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η κατά 100% θυγατρική Εταιρεία της, Bright Sky Properties ΑΕ, συμμετείχε στην διαδικασία εκποίησης ακινήτωνοικοπέδων που βρίσκονται στον Δήμο Μεταμόρφωσης Αττικής.

Πρόκειται για δύο όμορα οικόπεδα συνολικής έκτασης 4.895,40 τ.μ.. Η θυγατρική Εταιρεία αναδείχτηκε ως υπερθεματιστής στον εν λόγω πλειστηριασμό με αποτέλεσμα να της κατακυρωθούν τα δύο οικόπεδα έναντι ποσού περίπου 1,7 εκατ. Ευρώ.

Τα δύο όμορα ακίνητα-οικόπεδα είναι άρτια και οικοδομήσιμα και ευρίσκονται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Μεταμορφώσεως Αττικής. Οι ενέργειες ολοκλήρωσης των σχετικών διαδικασιών της μεταβίβασης της κυριότητας τους θα ακολουθήσουν.

Εκτίμησή της εταιρίας είναι ότι τα προς απόκτηση οικόπεδα μπορούν να αποτελέσουν είτε τη βάση για την
κατασκευή σύγχρονων επαγγελματικών εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών, είτε να διατεθούν προς πώληση καταγράφοντας σημαντικά κεφαλαιακά κέρδη.

Η συγκεκριμένη επενδυτική πράξη συνάδει με την εκφρασμένη επιθυμία του Ομίλου να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον τομέα της διαχείρισης ακίνητης περιουσίας και αποτελεί μια ακόμα κίνηση ενίσχυσης του τομέα αυτού, καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v