Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Mega Brokers ανανεώνει τη συνεργασία της με την Βιοιατρική

Λανσάρουν νέο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως ηλικίας. Ίδιο κόστος για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Η Mega Brokers ανανεώνει τη συνεργασία της με την Βιοιατρική

H Mega Brokers ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον όμιλο Βιοιατρική λανσάροντας το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης «Biodiagnosis». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες αφού δεν έχει κανένα όριο ηλικίας και γίνεται αποδεκτό οποιοδήποτε ιατρικό ιστορικό.

Το κόστος είναι ίδιο για όλες τις ηλικίες, με τις λιγότερες εξαιρέσεις της αγοράς, ενώ έχει πλέον εμπλουτιστεί εκτός από απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις και απεριόριστες επισκέψεις γιατρών, με σύγχρονες παροχές που υποστηρίζονται από τις δυο Βιοκλινικές του ομίλου, το νέο διατροφολογικό και εργομετρικό κέντρο καθώς και το νέο δερματολογικό κέντρο Βioiatriki Plus Derma, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

H Mega Brokers διαθέτει σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών πανελλαδικά περισσότερους από 1479, με μεγάλο ποσοστό συνεργατών να δραστηριοποιούνται στους νομούς Αττικής ,Θεσσαλονίκης και Εύβοιας στους οποίους ο όμιλος Βιοιατρικής διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες μονάδες εξυπηρέτησης ασφαλισμένων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v