Νέος διευθύνων σύμβουλος στον όμιλο Avramar

Τη θέση αναλαμβάνει ο νυν πρόεδρος του ομίλου Thor Talseth, ενώ τη θέση του προέδρου αναλαμβάνει ο Craig Tashjian.

Νέος διευθύνων σύμβουλος στον όμιλο Avramar

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Avramar Seafood Group, ανακοίνωσε ότι ο σημερινός πρόεδρός της, Thor Talseth, διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, με ισχύ από την 1η Μαΐου 2022. Θα αντικατασταθεί στον ρόλο του προέδρου από τον Craig Tashjian, διευθύνοντα εταίρο στην AMERRA Capital, πλειοψηφικό μέτοχο της Avramar.

Ο κ. Talseth έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη διεθνή βιομηχανία θαλασσινών και υδατοκαλλιέργειας ως επενδυτής, ανώτερο στέλεχος και τραπεζίτης με επίκεντρο τον κλάδο. Διορίστηκε πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Avramar τον Ιούνιο του 2016 και είναι ιδρυτικός εταίρος της Neptune NRCP LLC. Πριν από αυτό, ήταν επικεφαλής ιδιωτικών κεφαλαίων στην AMERRA Capital Management LLC.

«Νιώθω μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό για την ευκαιρία που μου δίνεται να οδηγήσω την Avramar στο επόμενο κεφάλαιο της εξέλιξής της και είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει οι ιδιοκτήτες. Ο νέος μου ρόλος θα μου επιτρέψει να αξιοποιήσω τη δυναμική που έχει δημιουργηθεί και να επιταχύνω τον ρυθμό μας προς νέες ευκαιρίες καινοτομίας, επέκτασης και ανάπτυξης» ανέφερε ο κ. Talseth.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v